closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Андрій Гринченко: "Весь сезон наша команда була як одне ціле"

Андрій Гринченко: "Весь сезон наша команда була як одне ціле"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
304
0

Федерація футболу Тернопільської області продовжує підбивати підсумки футбольного сезону 2017 року. На черзі команда, яка посіла друге місце у вищій лізі – "ДСО-Поділля" (Тернопільський район). До розмови ми запросили головного тренера команди Андрія Вікторовича Гринченка.

– Поділіться загальними враженнями від виступів "ДСО-Поділля" у сезоні-2017?

– Враження приємні, адже вдалося отримати срібні нагороди чемпіонату і у феєричному фінальному матчі кубка області здобути цей трофей. Могли в чемпіонаті вибороти й "золото", однак багато необов’язкових очок втратили на початку сезону (особливо прикрою була поразка у дебютному матчі від зборівського "Колоса" – 1:2). Та й ігор наприкінці сезону забракло, адже набрали хорошої форми, а чемпіонат уже… завершився.

– Друге – це те місце у чемпіонаті, на яке заслуговувало "ДСО-Поділля"?

– Це те місце, яка заставляє нас вдосконалюватися, рухатись уперед для досягнення ще вищих цілей та довести, що наша команда гідна чемпіонського звання.

– Який із матчів календарного року був, на Ваш погляд, найкращим, а в якому команда зіграла не так, як би того хотілося?

– Найуспішнішим, як за рахунком, так і за якістю гри, був повторний півфінальний кубковий поєдинок проти великогаївського "Агрону". В першому матчі ми поступилися супернику з мінімальним рахунком (ту зустріч вважаю найгіршою, відколи став головним тренером "ДСО-Поділля"), а в матчі-відповіді розгромили сильного суперника – 6:0.

– Хто з Вашої команди найбільше доклався до срібних медалей та кубкової звитяги?

– Весь сезон наша команда була як одне ціле, кожен футболіст був частинкою єдиного механізму, тому не хочу когось окремо виділити. Всі гравці "ДСО-Поділля" віддавали на футбольному полі всі свої сили та вміння, боролися з першої і до останньої хвилини, за що я їм дуже вдячний.

– Особисто Вам не важко було виконувати роль граючого тренера команди?

– З моїм призначенням влітку на посаду головного тренера і далі продовжував виходити на футбольне поле, допомагаючи команді в обороні. Додаткові функції жодним чином на мене не вплинули, хіба прискіпливіше почав ставитися до вибору гравців в основний склад, адже від цього у великій мірі залежав підсумковий результат.

– На Ваш погляд, чи справився зі своєю роботою суддівський корпус, який обслуговував матчі обласного чемпіонату?

– З цього приводу маю власну думку, яку залишу при собі. Хочу ж виділити двох арбітрів – Андрія Гаха та Володимира Федунця.

– Оцініть у загальному чемпіонат Тернопільської області зразка 2017 року.

– Чемпіонат сподобався, боротьба у ньому була до останнього туру. Одразу чотири команди сперечалися за нагороди, і лише в заключному турі було визначено чемпіона, всю трійку призерів та команду, яка в підсумку залишилася без медалей. Та й внизу турнірної таблиці була інтрига, лише на фініші вдалося виявити найгіршу команду вищої ліги.

– А що потрібно зробити, щоб облаcні змагання проходили ще цікавіше?

– Збільшити кількість команд, бо вісім – це дуже мало. Або, як варіант, якщо залишити цю кількість колективів, то проводити чемпіонат у три кола, як це відбувається у другій лізі чемпіонату України.

– "ДСО-Поділля", крім виступів на обласному рівні, взяла участь в аматорському кубку України, де не зуміла пройти стартового етапу…

– Зіграли достойно з командою із Вінниччини, і лише в деякій мірі невезіння не дозволило пройти до наступного етапу. Разом з тим, футболісти отримали певний досвід, та й будемо мати стимул на наступний рік краще проявити себе в аматорському кубку.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →