closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Таврія-Скіф" (Роздол): відкриття нової інфраструктури, дозаявка збірника та максимальні завдання

"Таврія-Скіф" (Роздол): відкриття нової інфраструктури, дозаявка збірника та максимальні завдання
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1440
0

Наразі "Таврія-Скіф" є найголовнішим переслідувачем лідера, відстаючи від "Дружби" на чотири очка. Тож і цього року у клубу буде багато турбот. Ми розпитали головного тренера "таврійців" Максима Скороходова про хід підготовки до весняної частини. Молодий спеціаліст, який ще недавно сам грав у чемпіонаті України (172 матчі на професіональному рівні та 62 в ААФУ), розповів про найнагальніші новини одного із фаворитів сезону.

– Максиме Олександровичу, наш дзвінок застав вас у дні, коли "Таврія-Скіф" бере участь у "Кубку Придніпров’я". Що ще запланували на час зимового антракту?

– Цей турнір, звичайно, пройдемо до кінця – грубо кажучи, тижнів півтора-два ще братимемо участь, якщо вийдемо із групи. Також беремо участь у нашому запорізькому зимовому турнірі, де також зобов’язані пройти повну ігрову програму. А вже десь числа 6-7 березня маємо намір провести збір – де саме, ще визначаємося. Або у Бердянську, або у Полтаві.

– Наскільки великі зміни очікують вашу команду порівняно з минулим роком?

– У принципі, в нас лише один новий гравець – Артур Каськов (автор двох голів у недавньому переможному матчі з друголіговим "Дніпром"). Він відомий футболіст, викликався у юнацькі збірні України, має стаж виступів і на найвищому рівні. А найголовніше – це форвард, у нас були певні проблеми з цією позицією. "Кістяк" команди зберегли – з основних гравців нікого не втратимо.

– Знаємо, що восени тут у вас, в Роздолі, відбулося урочисте відкриття нового спорткомплексу…

– Так, дуже радісна подія для всіх жителів нашого краю – і для футбольної команди також. Зробили чудовий зал, а з часом планують і готель, і поля – тобто, керівництво нашого клубу планомірно працює над розвитком інфраструктури.

– У вас дуже симпатична команда, чимало імен змушують з ностальгією пригадувати колишній запорізький "Металург". Збирати таких майстрів – означає замахнутися на досить серйозні турнірні завдання, чи я неправий?

– Так, дійсно. У нас завдання – виграти чемпіонат України серед аматорів. Не секрет, що чимало наших гравців уже в солідному віці, для них це шанс поповнити свій послужний список гідним титулом. Якщо зможемо виконати поставлені завдання, для багатьох хлопців це буде гідним вінцем виступів за "Таврію-Скіф". Надалі стратегія така, що будемо омолоджуватися і, можливо, дасть Бог, вийдемо на більш високий рівень.

– А наразі клуб подавав документи на друголігову атестацію?

– Ні. Нині наші керівники в роз’їздах, але найближчим часом будемо з ними розмовляти, тоді й дізнаємося їхню настанову з цього приводу.

– Багато хто, звертаючи увагу на послужний список багатьох гравців – тих же Дмитра Невмиваки, Євгена Пісоцького, Сергія Сілюка чи Романа Ленського, – говорить, що така бригада й на професіональному рівні не загубилася б… Як вдалося їх зібрати?

– Я з ними усіма грав, всі вони мої друзі, які прийшли до команди, знаючи, що саме я тут тренер. Для них плюси очевидні – грати у рідній області, з гарними умовами і завданнями. А стосовно професіонального рівня… Відповім так – у нас є такі гравці, які однозначно могли б грати на вищому професіональному рівні, аж до Прем’єр-ліги. "Таврія-Скіф" мала змогу помірятися силами із клубами усіх ліг, аж до найвищого – тієї ж "Зорі" (Луганськ). І проти професіоналів виглядали гідно.

– Ви поєднуєте тренерську роботу з виступами за свою команду. Роль граючого тренера не обтяжує?

– Це дуже цікаво, але, звісно, важкувато. Добре, що є у мене помічник – Володимир Олександрович Хохлов, який дуже мені допомагає, у нього є чому повчитися. Тому, вже освоївшись, все встигаю, і в тактиці, і в інших галузях роботи.

– Керівництво клубу розглядає "Таврію-Скіф" як довготривалий футбольний проект?

– Безперечно. Хочу подякувати нашим засновникам і керівникам. Вони дуже багато роблять не тільки для футбольного клубу, а й для усього нашого краю в цілому!

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →