closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

На Київщині стартує футбольний проект для підтримки юних спортсменів

На Київщині стартує футбольний проект для підтримки юних спортсменів
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
3574
0

Футбольні клуби "Стара Боярка" та "Чайка" (Петропавлівська-Борщагівка, ) спільно з Всеукраїнською Асоціацією футболістів-професіоналів ініціюють новий проект, покликаний підтримувати та розвивати український футбол. Про це ІА "Центр новин" повідомив ініціатор проекту, народний депутат України, президент ФК "Стара Боярка" Ярослав Єдаков.

"Ми ставимо перед собою досить високу планку – дати ковток свіжого повітря, а разом з тим, і можливість проявити себе молодим, талановитим футболістам, а також підтримати тих гравців, які проходять відновлювальний курс після травм, або ж у яких закінчився термін дії контракту. Разом з тим, ми активно працюватимемо і над формуванням місцевої команди для участі в міжсезонних турнірах та футбольній першості Київської області. Також рамками проекту передбачається надання медичних, юридичних та інших послуг для футболістів-професіоналів", – повідомив Ярослав Єдаков.

Він наголосив на важливості проекту з точки зору підтримки футболістів, а також розвитку і популяризації футболу на теренах Київщини. Водночас Ярослав Єдаков висловив переконання, що дана ідея обов’язково увінчається успіхом.

Проект стартує вже наступного тижня. У найближчих планах – проведення селекційного збору з 10 по 16 лютого на базі стадіону "Локомотив" (співбесіда, тренування), а також участь ФК "Стара Боярка" в меморіалах імені Олександра Щанова та Віктора Чанова.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →