closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

ФК "Минай": нова сторінка закарпатського футболу (Відео)

ФК "Минай": нова сторінка закарпатського футболу (Відео)
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1463
0

Непересічна подія на футбольній вулиці клубу "Минай", що представляє однойменне село в Ужгородському районі. Підопічні Микола Гібалюка вперше у своїй історії стали чемпіонами Закарпатської області у вищій лізі, завоювали обласний Кубок і Суперкубок. Вдало виступає команда і в чемпіонаті України серед аматорів. Після першого кола "Минай" посідає третє місце.

Завдяки продуманій селекційній роботі у "Минаї" підібрався боєздатний склад, якому можуть позаздрити навіть клуби другої та першої ліг. Лідером команди як на футбольному полі, так і поза його межами, душею колективу є Михайло Кополовець, який багато пограв у професійних клубах, захищав кольори ужгородського "Закарпаття", львівських "Карпат", німецького "Айнтрахта".

Не кожен клуб української Прем'єр-ліги може похвалитися тим, що у її складі виступають колишні чи теперішні гравці національної команди. В аматорському "Минаї" таких футболістів двоє. Це колишній захисник київського "Динамо" і кропивницької "Зірки" Олег Допілка, який у своєму активі має два поєдинки за національну збірну України, та вихованець ужгородського "Закарпаття" голкіпер Андрій Попович, який у шістнадцятирічному віці переїхав до Азербайджану, пройшов усі щаблі юнацьких збірних цієї країни і зіграв декілька поєдинків під орудою легендарного німця Берті Фогтса за головну команду.

Програма Валентина Щербачова "Спортивна Україна" розмістила сюжет про ФК "Минай"

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →