closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Президент "Минаю" Валерій Пересоляк: "У всіх нас на меті змінювати футбол на краще!"

Президент "Минаю" Валерій Пересоляк: "У всіх нас на меті змінювати футбол на краще!"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
2454
0

Завоювати абсолютно всі трофеї у внутрішньому обласному чемпіонаті, а також виступити на достойному рівні у дебютних змаганнях аматорського чемпіонату України. Окрім того — активно розбудовувати клубну інфраструктуру, розвивати дитячо-юнацький футбол, а також брати участь у різних соціальних проектах. ФК "Минай" за неповні два роки змусив говорити про себе не тільки у межах Закарпаття, а й на теренах всієї України. Президент клубу Валерій Пересоляк дав власну оцінку успішній діяльності клубу у цьогорічному сезоні.

— ФК "Минай" цьогоріч виступав на два фронти. Чи залишилось керівництво клубу задоволене участю у цих турнірах?

— Наш клуб ставить перед собою найвищі завдання. Ми голодні до трофеїв. Зрештою, і склад команди дозволяє грати відразу у декількох змаганнях. Розпочали 2017 рік з перемоги у Кубку Закарпаття. На мою думку, ця яскрава перемога додала нам неабиякої впевненості. У чемпіонаті області ми виглядали стабільно, хоч варто віддати належне й суперникам. Звичайно, коли ми розпочали грати у аматорському чемпіонаті, то графік був дуже насичений, а відтак могла датись взнаки і втома. Але команда показала високий професіоналізм, не даючи собі розслабитися, за що їм окрема вдячність.

— У всеукраїнській першості дебют "Минаю" викликав неабияку зацікавленість у закарпатських вболівальників, адже за футболом такого масштабу, відверто, скучили. Які враження залишились у Вас опісля першого кола змагань?

— Наша команда представляє Закарпаття у аматорському чемпіонаті України, але ставимо собі за мету рухатися ще вище. Турнір, безперечно, цікавий. Помітний клас команд. Мені сподобалися матчі "Минаю". Команда продемонструвала високий рівень майстерності, характер та волю до перемоги. Опісля першої половини сезону ми йдемо у трійці лідерів — це тішить. Боротьба тільки загострюється.

— Як Вам підтримка на матчах?

— Мені сподобалась атмосфера на трибунах. Хочеться, аби вболівальники об'єднувались, адже йдеться про цілий регіон. І звичайно, не варто забувати про культуру вболівання. Я людина сімейна і люблю прийти разом з дітьми на футбольний поєдинок. Приємно, коли вболівальники ведуть себе стримано, намагаються коректно підтримувати свою команду. Хочеться, аби на футбол ходили насамперед задля відпочинку.

— "Минай" проводив більшість своїх домашніх матчів на стадіоні "Авангард". Коли можемо очікувати поєдинки на власному стадіоні у с. Минай на регулярній основі?

— Ви ж самі бачили, що кілька матчів наша команда приймала суперників на власній спортивній арені, де стан футбольного поля чудовий, але всі інші складові ще доопрацьовуються. Розумієте, стадіон — це обличчя клубу, і відповідно ми прагнемо, аби він мав якнайкращий вигляд. Вже з наступного року ми зможемо приймати там суперників.

— ФК "Минай" нещодавно відкрив і власну ДЮСШ. Розвиток дитячо-юнацького футболу у пріоритеті?

— Звичайно! Адже зірками не народжуються — ними стають. А фундамент закладається саме з юного віку. Матчі нашого клубу у цьому сезоні відвідувало чимало дітей. Ви помітили з яким захопленням вони спостерігали гру своїх улюбленців? Вони орієнтуються на цих футболістів і хочуть бути схожими на них. Ставимо собі за мету виховати не одне покоління гравців, які зможуть не тільки захищати кольори "Минаю", але й тягнутися у клуби вищі рангом. Функціонування дитячо-юнацької спортивної школи це важливий механізм роботи будь-якого успішного клубу. Беремо приклад з найкращих.

— Опісля завершення такого інтенсивного сезону що б Ви хотіли побажати вболівальникам та представникам клубу?

— Передусім хочеться подякувати кожному члену клубу за якісну роботу! Я бачу як горять очі у всіх працівників ФК "Минай". Кожен вніс свою лепту до загального успіху: тренери, футболісти, лікар, інформаційний відділ, менеджери. У всіх нас на меті змінювати футбол на краще!

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →