closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

XVII Чемпіонат України з футболу серед ВНЗ. Анонс матчів 3 туру

XVII Чемпіонат України з футболу серед ВНЗ. Анонс матчів 3 туру
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
3140
0

Матчі третього туру XVII Чемпіонату України з футболу серед ВНЗ відбудуться у вівторок, 17 жовтня. Географія матчів охоплює різні регіони. Так ігру Конференції "Захід" прийматиме провінційний Кременець (Тернопільщина). В іншій групі гратимуть у Запоріжжі та Сумах, а ще у передмісті Києва, куди приїде лідер Конференції.

"Буревісник" (Кременець) – "ЛДУФК" (Львів)
Конференція "Захід". 17 жовтня. Кременець. Стадіон "Центральний". 14:00

Ця гра перебуває в тіні ірпінського двобою, але має бути не меньш цікавою. Справа в тому, що обидві команди ставлять завдання потрапити до фінальної частини. Про настрій "інфізовців" розповів матч тижневої давнини, коли у себе вдома львів’яни впевнено здолали "податківців" (3:1). А ось "Буревісник" розпочав чемпіонат з поразки. Тож програвати вдома підопічні Анатолія Антонюка наміру не мають. Утім, статистика ігор цих команд не на користь господарів. У сезоні 2015/16 р.р. команда "ЛДУФК" двічі перемагала "Буревісник", зокрема у Кременці з рахунком 3:2.

"Легпром-КНУТД" (Київ) – "СумДУ" (Суми)
Конференція "Центр-Південь". 17 жовтня. Ірпінь. Стадіон "Чемпіон". 14:00

Знакова подія відбудеться у матчі за участю лідера групи. Вперше Студентська ліга України завітає до найсучаснішого стадіону "Чемпіон" в Ірпіні, який відкрили у минулому році. Саме там свій домашній матч проти дебютанта чемпіонату зіграє київський "Легпром-КНУТД". Між тим, незважаючи на статус новачка Ліги, команда Сумського державного університету лідирує у Конференції, маючи максимальну кількість очок. Підопічні Сергія Пєсоцького у двох зустрічах ще не пропустили жодного м’яча. Щодо "легпромівців", то вони мають в активі лише один заліковий пункт, здобутий тиждень тому у Запоріжжі.

"Альянс-СНАУ" (Суми) – ФК "Юнга-Морська-академія" (Одеса)
Конференція "Центр-Південь". 17 жовтня. Суми. Стадіон "СНАУ". 13:00

Дебютант з Сум вдало розпочав чемпіонат. Спочатку студенти Аграрного університету мінімально перемогли київський "Легпром-КНУТД", а у минулому турі здобули важливе очко у Києві, у грі проти СК "КНТЕУ-Меркурій" (1:1). Чергова домашня зустріч дає шанс команді Олександра Химченка зберегти місце у ве

верхній частині таблиці, адже "юнги" першу гру чемпіонату програли. У гостях одесити традиційно грають меньш впевнено, тому на перший погляд у цьому матчі "аграрії" виглядають фаворитами. Утім, команда Геннадія Сіліна не здасться без бою, тож можна очікувати будь-який підсумок матчу.

"КПУ-Спартак" (Запоріжжя) – СК "КНТЕУ-Меркурій" (Київ)
Конференція "Центр-Південь". 17 жовтня. Запоріжжя. Стадіон "Тітан". 13:00

Протистояння старожилів Студентської ліги має давню історію. Причому три роки тому суперники грали у фінальному матчі чемпіонаті, і тоді ледве не единого разу перемога була за киянами (студенти КНТЕУ вдаліше виконали серію післяматчевих пенальті). Значно частіше столична команда втрачала очки у Запоріжжі. Так було і восени 2015 року, коли суперники востаннє зіграли на полі "КПУ-Спартак" (1:1). Після двох турів команди мають по одному пункту. Утім, кияни провели лише один матч, тож мають гру у запасі.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →