closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

До свята ВДВ збірна ветеранів проекзаменувала спецназ

До свята ВДВ збірна ветеранів проекзаменувала спецназ
Изменить размер a+ a-
1539
0

День ВДВ в Вінниці відзначали з розмахом! Точніше, з футбольним розмахом! Що може бути кращим для молодих хлопців у військовій формі, ніж одягтися в форму футбольну і битися на полі зі своїми друзями-колегами з різних регіонів України. А в підсумку ще й приз отримати, який запам'ятається на все життя – матч з Національною збірною України серед ветеранів! Втім, про все по порядку...

До свята ВДВ збірна ветеранів проекзаменувала спецназ - изображение 1

Третій рік у Вінниці зусиллями спецназівця, громадського активіста і засновника "Всеукраїнського об'єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО" Анатолія Слівінського проходить футбольний Кубок "Героїв спецназу". З кожним роком стає все більш авторитетним, збирає все більшу кількість учасників. Цього разу еліта Збройних сил України, як прийнято називати спецназівців, була представлена ​​чотирма командами – 3-й полк спецназу (г.Кропивницький), 8-й полк спецназу (м.Хмельницький), 142-й навчальний центр (м.Бердичів) та 73-й морський центр (м.Очаків). У напруженій боротьбі пройшли півфінали, а у вирішальному поєдинку 3-й полк переміг "морських котиків" з Очакова 3:1, ставши переможцем турніру! Підтримку в проведенні змагань надали Федерація футболу України, Асоціація ветеранів футболу України, Вінницька міська рада та ТОВ "Агробізнес".

До свята ВДВ збірна ветеранів проекзаменувала спецназ - изображение 2

Поки команди Сил спецоперацій визначали найсильнішого, до свого матчу готувалася Збірна ветеранів України. Її суперником виступила збірна чотирьох вищеназваних команд. Для молодих хлопців-спецназівців не проблема навіть у таку сильну спеку зіграти в день два-три матчі, складалося враження, з кожним новим виходом на поле сил у них стає все більше і більше. "Всі чудово знають, які вимоги пред'являються до бійців спецназу, – розповідає Анатолій Слівінський. – Фізична підготовка є основою, без неї в нашій справі нікуди. Близько ста військових взяли участь у турнірі, що пройшов у напруженій боротьбі, головне, що без травм, а тренери, визначивши найсильніших з хлопців, склали збірну. Щоправда, проти наших легенд хотіли зіграти всі, тому довелося розширити склад. Для них це радість і враження на все життя!".

До свята ВДВ збірна ветеранів проекзаменувала спецназ - изображение 3

І справді, склад збірної України майорів зоряними іменами. Тренери Анатолій Дем'яненко та Володимир Лозинський зібрали кращих з кращих вітчизняних футболістів: Віталій Рева, Олександр Дамін, Сергій Нагорняк, Едуард Цихмейструк, Юрій Максимов, Владислав Ващук, Андрій Донець, Сергій Беженар, Артем Яшкін, Віталій Самойлов, В'ячеслав Свідерський, Віктор Мороз, Віктор Уляницький, Сергій Ковалець та куратор Збірної, віце-президент ФФУ Олег Собуцький. А сюрпризом для глядачів, не кажучи вже про суперників-спецназівців, стала участь в команді "синьо-жовтих" популярних тележурналістів Віктора Вацька та Ігоря Циганика!

З огляду на неймовірно спекотну погоду, яка встановилася в ці дні в Україні, тактика збірної ветеранів була відповідною. Анатолій Дем'яненко дав команду грати в пас, більше контролювати м'яч, чітко виходити з-під пресингу. Тільки так можна було позбавити молодих спецназівців їх головного козиря у вигляді просто фантастичної фізичної готовності, швидкості, витривалості. На початку зустрічі Артур Підручний відкрив рахунок, подарувавши надію на успіх. Але радіти довелося недовго, неймовірна майстерність, набір тактик і колосальний досвід зіграли на руку легендам футболу, двічі в складі яких відзначився капітан Едуард Цихмейструк. У підсумку перемога 2:1, збірна України тримає високу марку, показуючи чудову гру!

Завершився футбольний день нагородженням переможців та команд учасниць. Цінними призами найкращих гравців в кожній з команд нагородив перший радник президента ФФУ Василь Орлецький, який за традицією супроводжує збірну ветеранів на всіх її важливих матчах. А головний Кубок, бійцям 3-го полку спецназу, вручив Олег Собуцький.

До свята ВДВ збірна ветеранів проекзаменувала спецназ - изображение 4

"Для наших знаменитих гравців такі матчі – наче ковток свіжого повітря, – поділився враженнями про турнір Олег Михайлович. – Зіграти з героями, "очима" армії, на кого покладені чи не найскладніші завдання – велика честь. Від імені президента Федерації футболу України Андрія Павелка, який підтримав проведення Кубка "Героїв спецназу", від всієї футбольної громадськості України хочу привітати наших спецназівців, десантників, з їх святом – Днем ​​Повітряно-десантних військ. І подякувати організаторам турніру, який став уже традиційним і з року в рік підвищує авторитет, за його чудове проведення. Футбол є улюбленим видом спорту наших захисників, вони прекрасно в ньому не тільки розбираються, а, як ми сьогодні побачили, майстерно грають. Всі матчі в Україні збірна ветеранів присвячує підтримці нашої армії, неодноразово приїжджали в Зону АТО, в Волноваху, Попасну, Старобільськ, Білокуракине, Маріуполь, Сєвєродонецьк, найближчим часом знову збираємося на схід, до гостинного міста Краматорськ. Будемо грати і популяризувати футбол, підтримувати військових і робити все від нас можливе, щоб в Україну якомога швидше повернувся мир та спокій".

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →