closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Святослав Сирота: "Турнір серед ветеранів має бути як фестиваль"

Святослав Сирота: "Турнір серед ветеранів має бути як фестиваль"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1107
0

Напередодні міжнародного турніру з футболу серед ветеранів, під назвою "Kyiv Football Cup", ми продовжуємо знайомство з відомими особистостями, які візьмуть участь в турнірі.

Героєм нашого сьогоднішнього інтерв'ю став відомий український менеджер, у минулому голкіпер київського "Динамо" та "Дніпра" - Святослав Сирота.

- Чим зараз займаєтеся, де працюєте?

- Зараз працюю тренером у дитячий футбольній школі. Також надаю консультації – гравцям, тренерам, функціонерам і ін. Трішки скаутингом. Одним словом, у футболі.

- Як підтримуєте фізичну форму?

- Час від часу тренуюсь з ветеранами.

- Як вам взагалі ідея проведення "Kyiv Football Cup" в якому зіграють команди з 5 країн?

- Дуже чудова ідея, яка давно мала бути реалізована. Я не знаю. Як це буде виглядати, але уявляю собі такий великий фестиваль із барбекю, живою музикою, та звичайно іграми.

- Як ви оціните рівень ветеранського футболу в Україні?

- Дуже складне питання. Так, кілька років тому ми багато їздили по всій Україні як команда ветеранів Динамо, а потім як збірна України. Хлопці і зараз їздять як збірна України. Но такі поїздки не дають змогу отримати інформацію про стан ветеранського футболу в Україні в цілому. Тому відповісти на дане питання дуже складно. Але, як мені відомо, новий віце-президент ФФУ, меценат Олег Собуцький має бажання відродити ветеранський футбол в Україні, зробити чемпіонат країни. Якщо це буде реалізовано, то це буде фантастично. Але я хотів би бачити чемпіонат не таким, як ми чули кілька років тому, коли цей чемпіонат накрило підставами та скандалами. Чемпіонат має бути як фестиваль. Тому що в першу чергу не медалі у ветеранів мають бути на першому місці, а спілкування, гарне проведення часу, показ прикладу молоді.

- На турнірі ви будете грати за команду СКА, які завдання стоятимуть перед вашою командою?


- Це питання до керівництва команди, але вже зараз при спілкуванні з ними, ми чуємо що головне – це здоров’я, гарний настрій і колектив. Тому ми будемо грати не задля результату, а для підняття настрою всім нашим родинам, близьким, друзям, та просто вболівальникам.

- Що б хотіли побажати учасникам турніру перед стартом?

- Перш за все я хотів би побажати всім миру, закінчення війни. А також гарного настрою та здоров’я.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →