closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Агробізнес" налаштований на перемогу в чемпіонаті серед аматорів

"Агробізнес" налаштований на перемогу в чемпіонаті серед аматорів
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1763
2

У понеділок, 19 червня, на головній спортивній арені країни НСК «Олімпійський» відбудеться фінальний матч чемпіонату України серед аматорів сезону 2016/17, в якому зустрінуться «Металіст 1925» (Харків) та ФК «Агробізнес» (Волочиськ).

Поки що коротка історія ФК «Агробізнес» є по-своєму унікальною. Минулого року, щойно заявившись для участі в чемпіонаті аматорів, команда стрімко стартувала, обійшла визнаних фаворитів та старожилів турніру, і дійшовши до фінального матчу лише в ньому мінімально поступилася більш досвідченим «Балканам». При цьому залишила чудові враження у фахівців та вболівальників організованою грою та міцним згуртованим колективом однодумців, яких вдалося за кроткий час зібрати у Волочиську. Вже тоді стало зрозуміло, що ця команда прийшла в футбольну Україну надовго, а її головні успіхи попереду.

«Волочиськ – місто футбольне, у нас дуже багато вболівальників, які хочуть підтримувати свою команду, - розповідає президент ФК «Агробізнес» Олег Собуцький. – Створюючи клуб «Агробізнес», ми насамперед орієнтувалися на місцевих вихованців, паралельно розвиваючи дитячо-юнацьку школу. Вдалося збудувати футбольну вертикаль, від найменших хлопчаків, які лише роблять перші кроки в футболі, до юнацьких команд, другої команди, яка виступає в чемпіонаті Хмельницької області (в минулому сезоні стала чемпіоном), а нагорі цієї піраміди ФК «Агробізнес». Паралельно у Волочиську розвиваємо футбольну інфраструктуру, аби вона відповідала амбіціям клубу. З наступного сезону «Агробізнес» виступатиме у другій лізі, а зараз перед командою поставлене завдання перемогти в чемпіонаті серед аматорів. Всі цього прагнуть, гравці та тренери чудово розуміють, наскільки цей успіх буде важливим для клубу. Кілька днів тому зустрічався з командою, по очах хлопців бачу впевненість у своїх силах, бажання завоювати цей престижний трофей. Тим паче, сама гра відбудеться в Києві на НСК «Олімпійський», це чудова нагода показати себе перед усією футбольною Україною. Гру має відвідати президент ФФУ Андрій Павелко, який дуже багато уваги приділяє саме аматорському та масовому футболу, в цьому напряму є вже конкретні зроблені кроки та чітка програма на майбутнє. Користуючись нагодою, запрошую вболівальників на стадіон, впевнений, що гра між найкращими командами заходу та сходу виправдає самі високі сподівання».

Звісно, зібрати аншлаг на 70-тисячній арені важко. Але підтримка у команд буде, весь останній тиждень у Волочиську та Хмельницькому тривав запис на автобусний тур до Києва. Рік тому на аналогічний фінал в Умані «Агробізнес» приїхали підтримати близько 500 глядачів. Цього року на НСК «Олімпійському» фанів волочисьців буде більше тисячі.

Виправдати сподівання вболівальників команда може яскравою грою та позитивним результатом. Впродовж сезону вона вже привчила до перемог, «Агробізнес» є єдиним із 22-х учасників аматорської ліги, який впродовж сезону не зазнав жодної поразки. У 20 матчах команда 14 разів перемогла, 6 разів зіграла внічию, різниця м’ячів 36:5. Найкращим бомбардиром ліги став Микола Темнюк, забивши 15 м’ячів у 17 матчах. Право вийти до фіналу клуб завоював за два тури до фінішу чемпіонату, в підсумки випередивши другу «Чайку» на дев’ять очок.

«Для «Агробізнеса» фінальний матч проти «Металіста» є дуже важливим, ми хочемо завершити виступи в аматорському чемпіонаті перемогою, - поділився очікуваннями напередодні гри головний тренер волочисьців Андрій Донець. – Минулого року ми теж вийшли до фіналу, де в додатковий час поступилися «Балканам». За цей час наша команда стала більш зіграною та згуртованою, вдалося посилитися новими виконавцями. По хлопцям бачу, як вони хочуть перемогти, привезти до Волочиську серйозний всеукраїнський трофей. У таких випадках не потрібні зайві слова, настанови. Кажу лише по грі, кому і як діяти на полі. Що стосується суперника, впродовж сезону спостерігав за матчами лідерів другої групи, переглянув багато ігор і зокрема «Металісту». Непогана команда, має сильні сторони, про них розповім своїм гравцям на теоретичному занятті. Для нас найголовніше бути впевненим у собі, показати змістовну гру . Відповідальність дуже висока, але вона не має завадити гравцям демонструвати найкращі якості».

Вирішальна гра сезону 2016/2017 «Металіст 1925» (Харків) – «Агробізнес» (Волочиськ) відбудеться 19 червня в Києві на стадіоні НСК «Олімпійський», початок о 18.30. Вхід для вболівальників вільний.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →