closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Роман Баранович: "Чайка" має всі можливості, щоб отримати атестацію для участі у другій лізі"

Роман Баранович: "Чайка" має всі можливості, щоб отримати атестацію для участі у другій лізі"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1551
0

Капітан "Чайки" (Петропавлівська Борщагівка) Роман Баранович розповів про нинішній стан справ у команді .

- Романе, доброго дня. Перш за все дозвольте привітати вас з черговою перемогою. Розкажіть про перипетії матчу з ФК «Львів».

- Доброго дня! "Чайка" захопила ініціативу з перших хвилин, взявши м’яч під контроль, і, можна сказати, що перший тайм проходив під нашу диктовку. Гарне володіння м’ячем, дрібний пас та комбінаційні дії призвели до свого результату в другому таймі. Після розіграного кутового та подачі Гліба Бухала у штрафний майданчик на випередженні спритнішим за інших виявився наш центральний захисник Іван Скляренко, ударом головою відкривши рахунок у матчі.

"Чайка" продовжувала робити свою справу, але варто віддати належне “Львову”, господарі чинили міцний опір. Вони мали кілька нагод, щоб відновити рівновагу, але виручив наш кіпер Антон Мусієнко. Подвоїв рахунок Дорош. Мені вдалося знайти його націленою передачею в карному майданчику господарів, і Семен гарно та красиво, з льоту, пробив повз голкіпера ФК "Львів". Тож здобули дуже важливу виїзну перемогу для нашої команди.

- Які ваші враження від міста Лева?

- Ми прибули напередодні матчу до столиці Західної України, тож після вечірнього тренування мали змогу прогулятися центром міста і відчути неповторну атмосферу гостинного Львова. Варто відзначити непоганий стан газону на одному з найстаріших львівських стадіонів «СКА», де проводила колись свої матчі за союзних часів місцева армійська команда. Проте трибуни знаходяться в занедбаному стані.

- Як ви оціните арбітраж матчу з львівськими «муніципалами»?

- Це було типове домашнє суддівство. Постійно відчувалася симпатія бригади арбітрів до господарів. Проте на кінцевий результат це не вплинуло.

- Яким був склад команди в львівському матчі?

- В воротах Мусієнко, лінія захисту Скляренко, Музиченко, Чорномаз, Нагорний, в центральній зоні Бухал, Дорошенко, Баранович, по флангам Дорош та Литвин, на вістрі атаки Комісар. На заміну виходили Степанчук, Коваленко та Костенко.

- Поздоровляємо команду з виконанням турнірного завдання! Наших читачів цікавить з яким настроєм підходить колектив до найголовніших матчів сезону?

- Перш за все хочу повідомити наших прихильників, що перший фінальний матч на кубок України серед аматорів відбудеться 18 червня на «Козак Арені» в Петропавлівській Борщагівці. Орієнтовний початок о 17.00. Запрошуємо підтримати нашу команду! Матч – відповідь за тиждень у Львівській області в селі Демня Миколаївського району. Настрій у нас бойовий. Всі, за виключенням Січкарука, в строю і наполегливо готуються до фінального двобою. Тренерський штаб під керівництвом Віктора Яічника ретельно вивчає майбутнього суперника.


- Відомо, що на минулому тижні ПФЛ України проводила засідання стосовно атестації клубів, які бажають взяти участь в наступному сезоні в другій лізі. Наприклад, ваш останній суперник ФК «Львів» успішно пройшов атестацію. Чи є у ФК «Чайка» якісь новини з цього приводу?

- Поки що рішення не прийнято. Розуміємо, що літнє міжсезоння дуже коротке, тож потрібно поспішати з остаточним висновком. Матеріальна база у команди на хорошому рівні. Наш клуб має всі можливості, щоб отримати відповідну атестацію, однак на даний час у нас дуже коротка лава запасних. В основній обоймі всього 14-15 футболістів. Щоб грати серед професіоналів, потрібно серйозно доукомплектуватися. 25 червня завершиться нинішній сезон, а вже 9 червня нам потрібно буде грати на кубок України. Тобто, по суті хлопці не матимуть часу на відпочинок, а менеджмент клубу – на довгі роздуми. Чекайте новини з цього приводу в найближчий час.

- В структурі ФК «Чайка» не тільки основна команда, а ще й ряд інших колективів. Які новини від низових колективів клубу?

- Молодіжна команда (U-21) під керівництвом тренера Вячеслава Невинського не дуже вдало відіграла в скороченому чемпіонаті міста Києва у вищій лізі, посівши останнє десяте місце. Молодим хлопцям важко було конкурувати з досвідченими суперниками. Команда «Чайка-2» тренера Анатолія Майдановича бере участь у вищій лізі першості Києво-Святошинського району. Завдання обох команд – надавати ігрову практику найближчому резерву основної команди. В структурі ФК «Чайка» успішно функціонує дитячо-юнацька футбольна школа, головним тренером якої є відомий український фахівець, який довгий час пропрацював в київському «Динамо» та виховав цілу плеяду відомих майстрів футболу, Юрій Петрович Єськін.

На даний час в ДЮФЛ «Чайка» займається 105 дітей різних вікових категорій (2003-2009 років народження).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →