closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Старший тренер "Агробізнеса" Ігор Шишкін: "Ми стримали натиск ОДЕКа"

Старший тренер "Агробізнеса" Ігор Шишкін: "Ми стримали натиск ОДЕКа"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1289
0

Старший тренер "Агробізнеса" Ігор Шишкін дав коментар офіційному сайту клуба після матчу 18-го туру чемпіонату України серед аматорів "ОДЕК" - "Агробізнес" (0:1).

- Загальне враження від матчу – позитивне. Тому що позитивний результат. Їдемо додому з хорошим настроєм – веземо з Оржіва три очки і можемо спокійно з позитивними емоціями готуватися до наступного матчу.

Щодо гри, то прогнозувалось, що вона буде дуже важка, тому що чим ближче до закінчення чемпіонату – тим більша ціна помилки. В команди ОДЕК сьогодні був чи не останній шанс зачепитися за трійку, і ми налаштовувались на серйозний спротив та дуже важку гру. Тому детально проаналізували суперника, вивчили його слабкі, сильні сторони та можливості. Не все сьогодні пішло за сценарієм, але добре, що забили та отримали переможний результат.

- Що саме пішло не так? Що не виконали, заплановане на сьогодні?

- На це були об’єктивні та суб’єктивні причини. Перше - те, що у перші хвилин 20-25 показали хороший футбол, який вимагаємо від футболістів. Був цікавий комбінаційний футбол. В результаті ми забили гол, мали ще хороші моменти, з яких не витиснули результату. А далі почали трішки грати на утримання результату. Десь у кожного футболіста це сидить у підсвідомості і не завжди виходить з цим владнати.

Читайте также: Чемпіонат України серед аматорів. 16-й тур. Впевнена хода "Агробізнеса"

У перерві ми намагалися «розбудити» футболістів, просили їх грати в агресивний атакуючий футбол. Наскільки це вдалося – сказати важко.

Другий тайм ми провели гірше, ніж перший. На це є додаткові причини. По-перше, травмований наш ключовий гравець Дмитро Юхимович, після хвороби вийшов на гру Віталій Груша, з температурою грав Андрій Кухарук. Тому витримати темп гри, заявлений у першому таймі усі 90 хвилин було нелегко. Але в перші 15 хвилин другого тайму ми стримали натиск ОДЕКа, перевели її в необхідне нам русло і довели до логічного завершення.

- Наступний матч з "Чайкою", одного з головних переслідувачів "Агробізнеса". Він відбудеться на штучному полі. Чи будуть якісь особливості підготовки команди до цього матчу?

- Спочатку хочу підкреслити, що у кожному з 17-ти турів, яких ми зіграли на сьогодні, у нас не було щодного прохідного матчу. Завжди трапляються несподівані результати. Чемпіонат у групі 1 дуже сильний, дуже цікавий і в кожному турі є якісь несподіванки. Не можна однозначно спрогнозувати результати поєдинків, тому що аутсайдери відбирають очки в лідерів.

Щодо підготовки до матчу з "Чайкою", то єдиною особливістю буде те, що ми поїдемо на матч напередодні, за день до гри. Та заночуємо поблизу стадіону. Проведемо у п’ятницю тренування на штучному полі "Чайки" для того, щоб адаптуватися. Але зазначу, що до штучного поля нам не звикати, у міжсезоння перед відновленням весняної частини нашої першості ми зіграли багато контрольних поєдинків у Хмельницькому на штучному газоні. Так, він має свої особливості, але, вважаю, це не повинно вплинути на нашу гру.

Читайте также: Чемпіонат України серед аматорів. 15-й тур. Бійка у Львові та важлива перемога "Агробізнеса"

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →