closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Андрій Донець: "Задоволений стартом "Агробізнеса" у другому колі"

Андрій Донець: "Задоволений стартом "Агробізнеса" у другому колі"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1333
0

У середу, 26 квітня, збірна України серед ветеранів провела чергове тренування. Серед тих, хто займався під керівництвом Анатолія Дем’яненка, був і головний тренер «Агробізнеса» (Волочиськ) Андрій Донець.

У інтерв’ю журналісту FootBoom Андрій Анатолійович розповів про старт команди у другому колі чемпіонату України серед аматорів, а також розповів про підготовку до центрального матчу 15-го туру, у якому його команда прийматиме «Оскар» (Підгір’я, Івано-Франківська область).

- У трьох матчах другого кола «Агробізнес» набрав сім очок. Задоволені таким початком весняної частини чемпіонату?

- Звісно, хотілося б здобути дев’ять очок. Але вийшло так, що у першому матчі зіграли внічию 0:0 з «Рочином» (Львівська область). Вважаю цей результат закономірним. Але в принципі задоволений тим, як ми почали другу частину чемпіонату.

- Попереду надважливий для «Агробізнеса» матч з «Оскаром» - головним конкурентом вашої команди у боротьбі за перемогу у групі 1. Як готуєтеся до цієї зустрічі?

- Все знаємо про цю команду (посміхається). Цілеспрямовану підготовку до матчу розпочнемо 27 квітня. Переглянемо матчі «Оскара», проаналізуємо сильні та слабкі сторони команди. У суботу постараємося нейтралізувати сильні сторони суперника та використати його слабкі сторони. Якщо футболісти виконають установку на матч, думаю, ми мусимо виграти цю гру. Тим більше ми вдома граємо, при своїх вболівальниках.

- «Агробізнес» планує у наступному сезоні стартувати у другій лізі України?

- Так. Наразі проходимо атестацію.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →