closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. 3-й тур. Анонс матчів

Чемпіонат Львівської області. 3-й тур. Анонс матчів
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
2906
0

Після двотижневої паузи поновлюється чемпіонат Львівської області. Лідер Прем’єр-ліги – львівська "Погонь" - прийматиме новачка елітного дивізіону "Енергетик" (Добротвір). Футболісти Віталія Лобосюка потужно стартували у сезоні, з однаковим рахунком (2:0) перемігши "Галичину" та "Юність" (В.Білка), і мають непогані шанси продовжити переможну ходу. "Енергетик" зірок з неба не хватає, до того ж зіграє без дискваліфікованого Нестора Костюка, який у попередньому матчі був вилучений з поля вже на 8-й хвилині.

Без очкових втрат наразі крокують також "Фенікс-Стефано" (Підмонастир) та "Юність" (Гійче). Підопічні Степана Михальчука у третьому турі прийматимуть "Юність" (В.Білка). В минулому сезоні команда Руслана Маланія двічі переграла "Фенікс-Стефано" у рамках першої ліги Львівщини. Але на відміну від свого майбутнього опонента невдало розпочала виступи у елітному дивізіоні. "Юність" зазнала двох поразок, не забивши при цьому жодного м’яча. Тож у Підмонастирі підопічні Руслана Маланія сподіватимуться перервати невдалу серію.

Інша "Юність" - з села Гійче, що у Жовківському районі - прийматиме невдаху минулого туру ФК "Миколаїв". Після перемоги у першому турі над чемпіоном області п’ята команда за підсумками минулого сезону несподівано поступилася СФК "Кордія-Муроване" (0:1) і тепер прагне реабілітуватися за цю невдачу. Рік тому "Миколаїв" двічі переграв "Юність" (Гійче) з загальним рахунком (5:0), чи настав час для реваншу?

Чемпіон області - СКК "Демня" - напередодні 3-го туру дозаявив Олега Шептицького. Керівництво команди розраховує, що знаний на Львівщини бомбардир допоможе колективу повернутися на переможний шлях. Нагадаємо, у попередніх двох турах "Демня" здобула лише одне очко. Першу перемогу команда намагатиметься здобути у домашній зустрічі з ФСК "Яворів".

Центральний матч третього туру відбудеться у Торчиновичах, де місцевий "Кар’єр" прийматиме "Самбір". Поєдинки між цими суперниками завжди збирають чималу аудиторію та відзначаються принциповістю і непоступливістю. Попередні два матчі проти "Самбору" "Кар’єр" вдома виграв. Чи продовжить представник Старосамбірського району цю переможну серію?

Розклад матчів 3-го туру чемпіонату Львівської області

"Кар'єр" Торчиновичі - ФК "Самбір"
23 квітня. Стадіон: "Кар’єр" Торчиновичі
Арбітр: Василь Верблянський

СКК "Демня" - ФСК "Яворів"
23 квітня. Стадіон: ім. В.Кузіва
Арбітр: Ростислав Пузанський
Дискваліфіковані: Гусак Мирослав (СКК "Демня"), Кіт-Копиляк Михайло (СКК "Демня")

"Юність" Гійче - ФК "Миколаїв"
Арбітр: Андрій Наконечний

"Погонь" Львів – "Енергетик" Добротвір
23 квітня. Стадіон:
Арбітр: Руслан Хомин
Дискваліфікований: Костюк Нестор ("Енергетик" Добротвір)

"Фенікс-Стефано" Підмонастир – "Юність" В.Білка
23 квітня. Стадіон: "Сільський" Підмонастир. Початок матчу: 15.00
Арбітр: Роман Блавацький

"Гірник" Новояворівськ – "Галичина" В.Дорошів
23 квітня. Стадіон: "Міський" Новояворівськ

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →