closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Зустріч лідерів у Козині: анонс 4-го туру чемпіонату Київської області

Зустріч лідерів у Козині: анонс 4-го туру чемпіонату Київської області
Изменить размер a+ a-
993
0

Четвертий тур чемпіонату Київської області інтригує протистоянням лідерів турніру, єдиних двох команд, які ще не втратили очок і не пропустили жодного м’яча – "Кристалу" та "Десни". Потужний хід колективу В'ячеслава Руженцева на старті сезону ні для кого не є сюрпризом. Ще до початку сезону "Десну", яка минулого року фінішувала на другій позиції, називали одним з головних фаворитів на перемогу у чемпіонаті. А ось лідерство "Кристалу" - це наразі одна з головних несподіванок сезону.

Матч з "Десною" - мабуть, перше серйозне випробовування для підопічних Андрія Кобченка на міцність. А успіх у ньому багато в чому буде залежати від того, чи вдасться козинцям стримати ударний атакуючий тандем погребчан Євген Воробей (кращий бомбардир минулого сезону) – Андрій Воробей (кращий бомбардир нинішнього чемпіонату, забив 5 м’ячів у трьох матчах).

Переслідувачі "Десни" та "Кристалу" - "Межигір’я" та "Авангард" - у четвертому турі зіграють вдома. Команда з Нових Петрівців перевірить на міцність столичний "Моноліт", а підопічні Сергія Карпенка зіграють з аутсайдером чемпіонату – ФК "Обухів".

Діючий чемпіон Київської області – "Джуніорс" - також зіграє вдома. Щоправда не в Шпитьках, а у Вишневому, який є тимчасовою домівкою для шпитьківчан. На центральному стадіоні міста команда Сергія Шута зустрінеться з дублерами "Оболонь-Бровар". Минулого року шпитьківчани зустріли неабиякий опір з боку юних "пивоварів", але у підсумку двічі перемогли суперника з різницею у два м’ячі (3:1 та 2:0).

Цікавою обіцяє стати зустріч "Броварів" та "Любомира", які у минулому сезоні фінішували на четвертому та п’ятому місцях відповідно. Майже рівно рік тому (16 квітня) команда Артема Іллічова стала першою, кому вдалося пробити воротаря муніципалів і у підсумку перемогти їх. Тоді зустріч суперників у Броварах завершилася перемогою гостей з рахунком 1:0. А здобута вона була завдяки пізньому голу Сергія Чернія (відзначився на четвертій компенсованій арбітром хвилині).

У Переяслав-Хмельницькому зустрінуться команди, які поки що мають "0" у графі "забиті м’ячі" - місцева "Переяславщина" прийматиме бронзового призера "Патріот" (Баришівський район). А у Миронівці "Зоря" зіграє з "Соколом". В останньому очному матчі цих суперників команда Олега Самченка проявила характер та відігралася, вдома поступаючись з рахунком 0:2. Якщо ж згадати минулорічну дуель команд у Миронівці, то в ній після першого тайму також перемагали підопічні Андрія Міхна (1:0). Але по перерві зусиллями Віталія Ємельянова "соколята" спочатку відігралися, а згодом, завдяки дублю Артема Бафталовського, вирвали перемогу (3:1). Останнього, до речі, в команді вже нема (півзахисник перебрався до "Десни").

Чемпіонат Київської області – 2017. Розклад матчів 4-го туру

"Переяславщина" (Переяслав-Хмельницький) - "Патріот" (Баришівський район)
22 квітня. 16:00. Переяслав-Хмельницький. Стадіон ім.Валерія Лобановського. Арбітр: Владислав Грицай

"Джуніорс" (Шпитьки) – "Оболонь-Бровар-2" (Київ)
22 квітня. 16:00. Вишневе. Центральний стадіон. Арбітр: Дмитро Кутаков

"Межигір’я" (Нові Петрівці) – "Моноліт" (Київ)
22 квітня. 18:00. Лютіж. Стадіон "Діназ". Арбітр: Дмитро Денисюк

"Зоря" (Владиславка) – "Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка)
22 квітня. 17:00. Миронівка. Стадіон "Колос". Арбітр: Денис Шурман

"Авангард" (Бзів) – "Обухів"
22 квітня. 16:00. Баришівка. СК "Прогрес". Арбітр: Максим Скрипник

"Кристал" (Козин) – "Десна" (Погреби)
22 квітня. 16:00. Козин. Селищний стадіон. Арбітр: Микола Балакін

"Бровари" - "Любомир" (Ставище)
22 квітня. 16:00 Бровари. Стадіон "Спартак". Арбітр: Олександр Сахно

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →