closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. 2-й тур. Воробей знову стріляє дуплетом

Чемпіонат Київської області. 2-й тур. Воробей знову стріляє дуплетом
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
3732
1

У другому турі чемпіонату Київської області у центрі уваги знову були колишні зірки українського футболу. Так, Андрій Воробей у другому матчі поспіль вистрілив дуплетом. Цього разу постраждав "Обухів". Команда екс-гравця збірної України – "Десна" (Погреби) – здобула більш ніж переконливу перемогу (3:0).

Знову виграв "Кристал". Новачок вищої ліги в Козині забив два м’ячі у ворота "Моноліта", на що команда Ігоря Єрмакова не знайшла відповіді. Також без очкових втрат продовжують крокувати турнірною дистанцією інші новачки обласних перегонів – "Межигір’я" та "Авангард". Чемпіон Києва у Щасливому переміг бронзового призера минулого сезону – "Патріот". Долю зустрічі вирішив точний удар Постоловського. З аналогічним рахунком завершилася й зустріч "Авангарда" з дублем "Оболонь-Бровар". Команда Сергія Карпенка мала неабияку перевагу, але втілити її спромоглася лише в один забитий м’яч. Героєм зустрічі став Петро Кондратюк, колишній гравець "Борисфена", "Ворскли", вінницької "Ниви", алчевської "Сталі", "Іллічівця", черкаського "Дніпра", ФК "Львів" та чернігівської "Десни". Саме він на 48-й хвилині зустрічі майстерним обвідним ударом спрямував м’яч у кут воріт.

В інших трьох матчах був зафіксований нічийний результат. Прем’єрне очко у вищій лізі здобула "Переяславщина". Підопічні Мехмана Доли вдома розійшлися миром з "Зорею" (0:0). "Любомир", поступаючись на своєму полі "Бориспіль-Фаворит" з рахунком 0:2, знайшов в собі сили відігратися і таким чином здобув друге очко у сезоні.

Цікавим та напруженим вийшов центральний матч туру, у якому "Сокіл" приймав "Бровари". Більшість експертів у цій парі віддавали перевагу муніципалам. Саме команда Миколи Логвина на 16-й хвилині повела у рахунку, коли Чорний, скориставшись передачею Дацюка, переграв Сабатюка. Але вже наприкінці першого тайму "Сокіл" зусиллями Богачова (виконав простріл) та Окодуви (переправив м’яч у порожні ворота) відновив статус-кво. Надалі команда Олега Самченка мала перевагу і була близькою до того, аби здобути другу поспіль перемогу. Втім, не судилося – потужні постріли все того ж Окодуви та Сапоненко прийняв на себе каркас воріт.

Чемпіонат Київської області. Результати 2-го туру

"Межигіря" (Нові Петрівці) – "Патріот" (Баришівський район) 1:0
Гол:
Постоловський 17

"Переяславщина" (Переяслав-Хмельницький) – "Зоря" (Владиславка) 0:0

"Кристал" (Козин) – "Моноліт" (Київ) 2:0
Голи:
Кульгук 25, Важкий 69

"Любомир" (Ставище) – "Бориспіль-Фаворит" 2:2
Голи:
Живий 27 пен, Воротинцев 52 – Андрощук 3, Курилко 18 пен

"Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка) – "Бровари" 1:1
Голи:
Окодува 45 – Чорний 16

"Обухів" - "Десна" (Погреби)
Голи:
А.Воробей 22, 88, Копач 63

"Авангард" (Бзів) – "Оболонь-Бровар-2" (Київ) 1:0
Гол:
Кондратюк 48

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →