closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Джуніорс" матиме власний стадіон у Шпитьках

"Джуніорс" матиме власний стадіон у Шпитьках
Изменить размер a+ a-
10172
0

У селі Шпитьки Києво-Святошинського району побудують сучасний стадіон, який стане домашньою ареною для місцевого ФК "Джуніорс". Рішення про виділення коштів на розробку проекту було одностайно ухвалено депутатами шпитьківської сільської ради.

"Джуніорс" матиме власний стадіон у Шпитьках - изображение 1

Під час сесії шпитьківської сільської ради 3 квітня депутати розглянули питання будівництва нового стадіону. Участь у обговоренні взяв радник голови Києво-Святошинської РДА з питань спорту та АТО Андрій Стандіо, який поділився власним досвідом розробки подібних проектів. Після дискусії депутати ухвалили одностайне рішення виділити кошти обсягом 84 000 гривень на розробку проектної документації, яку планується розглянути та затвердити під час наступної сесії.

"Джуніорс" матиме власний стадіон у Шпитьках - изображение 2

Зауважимо, що нинішній стадіон у Шпитьках був збудований у історичному місці - Терещенківському парку – ще у 1980 році. З того моменту ніякі роботи по його розбудові та реконструкції не проводилися, тому наразі він непридатний для проведення спортивних змагань середнього та вищого рівня, зокрема чемпіонату Київської області. У планах будівництво не лише стандартного футбольного поля зі штучним покриттям, а й зведення трибун, розрахованих на 600 глядачів, спорудження майданчика для міні-футболу та адміністративного корпусу, а також встановлення освітлення та електронного табло.

"Джуніорс" матиме власний стадіон у Шпитьках - изображение 3

Варто додати, саме село Шпитьки є базою для чемпіону області з футболу серед аматорів, ФК "Джуніорс", який цього сезону проводить свої домашні матчі у місті Вишневе.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →