closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. 1-й тур. Анонс матчів

Чемпіонат Львівської області. 1-й тур. Анонс матчів
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
5644
0

2 квітня стартує черговий сезон у Прем’єр-Лізі Львівщини. В середині березня у офісі Федерації футболу Львівської області відбулася нарада представників команд, на якій були затверджені формат проведення чемпіонату та його учасники. Але за декілька днів до початку обласних перегонів дві команди – "Мостиська" та "Думна" (Ременів) – відкликали свої заявки, тому організаторам змагань довелося вносити зміни. Тож, чемпіонат Львівської області 2017 року пройде по класичній схемі – у два кола, а боротьбу за титул найсильнішого аматорського колективу Львівщини поведуть 14 команд. Серед них і минулорічні чемпіон та призери – "Демня", "Кар'єр" та "Рочин". Остання – це той самий "Гірник" з Соснівки, який у цьому році повернув собі історичну назву.

Читайте также: Прем'єр-Ліга Львівщини: на старт вийдуть 16 команд

Саме зустріч бронзового та срібного призерів минулого сезону - команд з Торчиновичів та Соснівки відповідно - стане центральною у першому турі. І "Кар'єр", і "Рочин" у міжсезоння прийняли участь у Меморіалі Ернеста Юста. Причому обидві команди дісталися півфіналу турніру. "Кар'єр" нав’язав боротьбу головному фавориту турніру – "Руху" (Винники), якому поступився з рахунком 0:1. Єдиний м’яч за 20 хвилин до завершення зустрічі забив Євген Бохашвілі. А "Рочин" програв СКК "Демня" - 0:2.

Чемпіон області, в свою чергу, у першому турі зустрінеться з ФК "Миколаїв". Цікаво, що шляхи цих команд пару тижнів тому перетнулися у вже згадуваному Меморіалі Ернеста Юста. В ¼ фіналу турніру СКК "Демня" переграв суперника з рахунком 3:1. На голи Богдана Слуки, Михайла Кіт-Копиляка та Андрія Кухарського "Миколаїв" відповів лише одним результативним ударом, який вже на останній хвилині зустріч наніс Михайло Дячук-Ставицький. Чи буде реванш?

Щодо новачків Прем’єр-Лізи, то "Галичина" (В.Дорошів) поїде в гості до "Погоні". До речі, львівська команда має доволі цікаву історію. Зокрема у 20-х роках минулого сторіччя "Погонь" чотири рази ставала переможцем чемпіонату Польщі. "Юність" (Верхня Білка), повертаючись до чемпіонату Львівської області, на виїзді зіграє з одноклубниками з Гійче, а "Фенікс-Стефано" в Підмонастирі прийматиме "Гірник" з Новояворівська. Ще в одному матчі зустрінуться "Кордія-Муроване" та "Енергетик" (Добротвір), тоді як зустріч ФК "Самбір" та ФСК "Яворів" перенесена.

Результати матчів оперативно з'являться на сайті Федерації футболу Львівської області. А FootBoom, в свою чергу, у окремому матеріалі підведе підсумки туру.

Розклад матчів 1-го туру

"Кар'єр" (Торчиновичі) – "Рочин" (Соснівка)
Торчиновичі . Стадіон "Кар'єр". Арбітр: Роман Брандибура

СКК "Демня" - ФК "Миколаїв"
Стадіон імені В.Кузіва. Арбітр: Андрій Холявко

СФК "Кордія-Муроване" - "Енергетик" (Добротвір)
Муроване. Стадіон "Шкільний". Арбітр: Андрій Наконечний

"Юність" (Гійче) – "Юність" (В.Білка)
Гійче. Стадіон "Шкільний". Арбітр: Василь Верблянський

"Погонь" (Львів) – "Галичина" (В.Дорошів)
Львів. Стадіон "Сокіл". Арбітр: Руслан Хомин

"Фенікс-Стефано" (Підмонастир) – "Гірник" (Новояворівськ)
Підмонастир. Стадіон "Сільський". Арбітр: Андрій Чулик

"Самбір" - ФСК "Яворів"
Матч перенесено

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →