closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Не до жартів: анонс 1-го туру чемпіонату Київської області

Не до жартів: анонс 1-го туру чемпіонату Київської області
Изменить размер a+ a-
2294
0

У перший день квітня стартує 82-й за ліком чемпіонат Київської області з футболу. Цього сезону боротьбу за титул найсильнішої аматорської команди Київщини поведуть 15 колективів, з яких щонайменше половина ставить перед собою мету потрапити до трійки призерів.

Читайте также: Юрій Балашев: "Наша мрія - стадіон у Шпитьках"

Центральний матч першого ігрового дня відбудеться у Вишневому, де діючий чемпіон області "Джуніорс" (Шпитьки) прийматиме команду, яку вважають головним фаворитом на здобуття золотих медалей у новому сезоні – "Авангард" (Бзів). Колектив, який очолює Сергій Карпенко (у елітному дивізіоні України грав за "Нафтовик-Укрнафта" та "Кривбас"), є новачком змагань. Але в його складі зібрано чимало досвідчених футболістів, які і на професійному рівні пограли, і в чемпіонаті області встигли досягти певних успіхів. Ледь не половина команди – це колишні гравці "Патріота" (Баришівський район), який за підсумками минулого року став бронзовим призером Київщини.

Читайте также: Євгеній Щербина: "Конкурентами у боротьбі за медалі вважаю "Десну", "Джуніорс", "Бровари", "Межигір'я" та "Авангард"

Щодо "Джуніорс", то команда Сергія Шута зберегла чемпіонський склад та доукомплектувалася декількома новими футболістами. З-поміж інших відзначимо досвідченого Віктора Куряту, який раніше захищав кольори "Чайки" (Петропавлівська Борщагівка), та Юрія Щерицю, який викликається до лав збірної України з пляжного футболу.

Відзначу, що взимку шляхи "Джуніорс" та "Авангарду" перетнулися на одному з передсезонних турнірів – Меморіалі Щанова. На груповому етапі шпитьківчани здобули перемогу з рахунком 2-1: на голи Яблонька та Колесника чемпіон Баришівського району відповів влучним ударом Кондратюка. Додає певної принциповості майбутній зустрічі бажання "Авангарду" переманити до своїх лав кращого гравця Київської області Дениса Маринчука. Незважаючи на активні спроби Сергія Карпенка поповнитися досвідченим центральним півзахисником, з яким тренер бзівчан свого часу захищав кольори однієї команди, Маринчук залишився в чемпіонській дружині Сергія Шута.

Читайте также: Сергій Карпенко: "Президент клубу сказав, що чим більше матчів ми виграємо, тим краще це буде для нас"

Цікавою та непередбачуваною обіцяє стати зустріч ФК "Обухів" та "Сокола" (Михайлівка-Рубежівка). Обидві команди у міжсезоння значно оновили склад, тому важко передбачити їх перспективи у новому сезоні.

Читайте также: Олег Самченко: "Оновили склад на 95%, завдання - потрапити до трійки призерів"

Срібний призер минулого чемпіонату – "Десна" з Погребів – вирушить у гості до новачка вищої ліги "Бориспіль-Фаворит", а ФК "Бровари", який до останнього вів боротьбу за місце у трійці, увійде в новий сезон матчем з "Монолітом". До речі, у попередньому чемпіонаті команда Миколи Логвина двічі переграла киян – 5:0 вдома та 3:2 у гостях.

Читайте также: В'ячеслав Руженцев: "Розраховую на Андрія Воробея та Володимира Бондаренка"

Чемпіон Києва – "Межигір’я" (Нові Петрівці) – розпочне боротьбу у обласному чемпіонаті домашнім матчем з "Зорею" (Владиславка), яка минулий сезон завершила на 10-й сходинці. Перед стартом сезону команда Романа Пахолюка (кращий бомбардир першої ліги України-2005, фіналіст Кубка України-2001 та володар Кубка Казахстану) у товариському поєдинку переграла юніорів "Сталі" (Кам'янське) – 4:3. Тому до початку чемпіонату футболісти "Межигір’я" підходять у гарному настрої та сповнені рішучості і віри в себе. А "Зоря", тим часом, встигла підсилити середню та захисну лінії гравцями пісківського "Рубіна", який припинив виступи у обласному чемпіонаті.

Читайте также: Андрій Кобченко: "Ребров нам не допоможе, а Козлов - у складі"

Розклад матчів 1-го туру

"Межигір’я" (Нові Петрівці) – "Зоря" (Владиславка)
16:00. Лютіж. Стадіон "Діназ". Арбітр: Олександр Сахно

"Джуніорс" (Шпитьки) – "Авангард" (Бзів)
16:00. Вишневе. Центральний стадіон. Арбітр: Сергій Шебек

"Кристал" (Козин) – "Переяславщина" (Переяслав-Хмельницький)
16:00. Козин. Селищний стадіон. Арбітр: Роман Гейло

"Оболонь-Бровар-2" (Київ) – "Любомир" (Ставище)
11:00. Буча. НТБ "Оболонь-Бровар". Арбітр: Іван Карпина

ФК "Бровари" – "Моноліт" (Київ)
16:00. Бровари. Стадіон "Спартак". Арбітр: Віктор Аврамчук

"Бориспіль-Фаворит" – "Десна" (Погреби)
16:00. Бориспіль. Стадіон "Колос". Арбітр: Владислав Столяренко

ФК "Обухів" – "Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка)
14:00. Обухів. Спорткомплекс ім.В.Мельника. Арбітр: Сергій Дубиківський

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →