closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Федерація футболу Закарпаття відсторонила на рік футболіста та екс-тренера ФК "Минай" Гібалюка за критику в соцмережах

Федерація футболу Закарпаття відсторонила на рік футболіста та екс-тренера ФК "Минай" Гібалюка за критику в соцмережах
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
3294
0

Футболіст та в минулому головний тренер "Минаю" Микола Гібалюк став, як мінімум на кілька днів, головним ньюзмейкером футбольного життя в краї. Причиною цього є рішення дискваліфікувати представника клубу на цілий рік, яке прийняли виконкомі ФФЗ.

Серед доволі великої кількості розглянутих питань знайшлось і "особливе" місце для обговорення щодо вчинку Миколи Гібалюка. Нагадаємо, у липні цього року, ще будучи наставником ФК "Минай", Микола Гібалюк різко висловився у соцмережі Facebook на адресу ФФЗ щодо рішення бюро КДК зарахувати команді з Минаю технічну поразку у матчі з хустською "Оболоню" через проведення восьмої заміни. Ситуація тоді була, по правді кажучи, неоднозначною, про що неодноразово зазначав зокрема й голова ФФЗ Іван Дуран.

Микола Гібалюк, оцінюючи такий прикрий для клубу вердикт, погарячкував і висловив критику на адресу працівників федерації. Однак згодом під час особистої зустрічі, все ж, визнав свою провину і вибачився. Здавалося, конфлікт погашений... Але ж ні: на календарі середина жовтня і на черговому засіданні виконкому до нього вирішили повернутись ще раз. Під час жвавої дискусії лунали різні пропозиції щодо дискваліфікації, однак, все таки, "зупинились" на покаранні, яке діятиме впродовж року. Члени виконкому одноголосно вирішили: дискваліфікувати М.Гібалюка на рік із максимальним штрафом, який передбачений у таких випадках. Водночас на виконкомі наголосили, аби покарання вступило в силу одразу з моменту його прийняття

Источник новости:
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →