closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

УЄФА нагородив аматорський футбольний клуб "Балкани"

УЄФА нагородив аматорський футбольний клуб "Балкани"
Изменить размер a+ a-
1226
0

Почесна відзнака Дня масового футболу-2016 вирушила до селища Зоря Одеської області, де базується найбільш прогресуючий проект аматорського футболу України – клуб «Балкани».

«Зоря» стала володарем бронзової нагороди у номінації «Кращий клуб» за активну діяльність в області масового футболу на Позачерговому Конгресі УЄФА, який цього тижня проходив в Афінах. Золота та срібна медалі у цій категорії дісталися клубам із Бельгії та Шотландії відповідно.

Цей сільський Аматорський клуб «Балкани» з’явився на світ в одному з найвіддаленіших куточків України усього дев’ять років тому. До 2012-го «Балкани» брали участь у чемпіонаті району та в різних обласних турнірах. У 2013-му клуб запросив до своїх лав тренера-професіонала, тоді ж запрацювала дитяча футбольна школа, в якій на сьогоднішній день виховуються 250 хлопчиків і дівчаток. А вже у 2015-му «Балкани» спочатку вийшли до фінальної частини чемпіонату України серед аматорів, а згодом і здобули перемогу у першості. У липні 2016 року клубу с Зорі вдалося повторити свій успіх.

Наразі про команду з селища Зоря знає уся вітчизняна футбольна спільнота. У минулому розіграші Кубка України «Балкани» ледве не вибили зі змагань «Дніпро», тодішнього фіналіста Ліги Європи УЄФА, поступившись дніпровському клубу після єдиного голу Руслана Ротаня на 86-й хвилині матчу.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →