closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

У Херсоні розпочався Всеукраїнський турнір "Крим – це Україна"

У Херсоні розпочався Всеукраїнський турнір "Крим – це Україна"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
3530
0

22 серпня у Херсоні розпочався 2-й Традиційний всеукраїнський турнір з футболу серед команд юнаків 2000 року народження "Крим – це Україна". Змагання проходять під патронатом президента Федерації футболу України Андрія Павелка.

У понеділок на стадіоні "Кристал" відбулася урочиста церемонія відкриття змагань, під час якої перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко відзначив, що цього року турнір "Крим – це Україна" зібрав вісім команд-учасниць з семи регіонів – це вдвічі більше, ніж у 2015 році.

Також Вадим Костюченко привітав учасників змагань від імені президента ФФУ Андрія Павелка та голови оргкомітету турніру "Крим – це Україна" Сергія Куніцина: "Висловлюємо подяку керівництву клубів, які направили свої команди на цьогорічний турнір. Ігри відвідають тренери юнацьких збірних, які отримають можливість подивитися на виступи перспективних гравців".

До урочистої церемонії відкриття змагань були залучені діти-переселенці з окупованих територій України, які вийшли на поле разом з гравцями команд. Діти отримали подарунки від ФФУ та благодійного фонду "Розвиток футболу України". Крім цього, Вадим Костюченко вручив керівнику Береславської районної ДЮСШ (Херсонська область) сертифікат на будівництво спортивного майданчику за рахунок коштів Федерації футболу України.

22 серпня о 10:30 змагання розпочалися матчем ФК "Кристал" (Херсон) – ДЮСШ-11 (Одеса), який закінчився з рахунком 0:2 на користь одеситів. Пізніше на стадіоні "Майcтер-С" ФК "Металург" (Запоріжжя) та ФК "Атлет" Київ не змогли виявити переможця: рахунок матчу 0:0. На стадіоні "Старт" відбувся третій матч турніру, в якому зустрілись ФК "Дніпро" та "ДЮСШ-Освіта" (Херсон). Гравці з "Дніпра" відкрили турнір перемогою з рахунком 2:1.

24 серпня до 25-ї річниці Незалежності України на площі Свободи у Херсоні керівництво міста та області привітає учасників 2-го Традиційного всеукраїнського турніру з футболу "Крим – це Україна".

Група "А"

1. ФК "Кристал" (Херсон)

2. ФК "Металург" (Запоріжжя)

3. ФК "Атлет" (Київ)

4. ДЮСШ - 11 (Одесса)

Група "Б"

1. "ДЮСШ-Освiта" (Херсон)

2. ФК "Торпедо" (Миколаїв)

3. ФК "Карпати" (Львів)

4. ФК "Дніпро" (Дніпро)

У Херсоні розпочався Всеукраїнський турнір "Крим – це Україна" - изображение 1У Херсоні розпочався Всеукраїнський турнір "Крим – це Україна" - изображение 2У Херсоні розпочався Всеукраїнський турнір "Крим – це Україна" - изображение 3У Херсоні розпочався Всеукраїнський турнір "Крим – це Україна" - изображение 4

Офіційна церемонія нагородження призерів, переможців турніру та закриття змагань розпочнеться 28 серпня о 14:00.

Федерація футболу України спільно з Благодійним фондом "Розвиток футболу України" в рамках угоди з Дитячим фондом УЄФА розпочали реалізацію проекту соціальної відповідальності "PLAY AWAY, PLAY EVERYWHERE - Грай в гостях, грай всюди".

Проект спрямований на соціальну інтеграцію дітей-переселенців України, зокрема через футбол, заохочення дітей до здорового способу життя та занять спортом, зокрема футболом, забезпечення вільного та безкоштовного доступу дітей до футбольної інфраструктури, залучення громадськості та місцевих громад до проекту спільної допомоги та вирішення існуючої проблеми дітей-переселенців.

Турнір "Крим – це України" проводиться саме заради дітей, які були змушені тікати від військового конфлікту на Донбасі та переїхали з анексованого Криму в інші регіони України.

Діти, що беруть участь у цьому турнірі, розуміють, що Крим є частиною України. Україна – єдина країна.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →