closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Ветерани збірної України зіграють у Попасній

Ветерани збірної України зіграють у Попасній
Изменить размер a+ a-
1086
0

22 липня в місті Попасна відбудеться дружній матч між національною збірною України серед ветеранів та збірною ветеранів Попаснянського району, який буде присвячений другій річниці звільнення Попасної від незаконних збройних формувань.

У цей знаковий день невеличка Попасна стане справжньою футбольною столицею України! На поле вийдуть найкращі футболісти району, а проти них – ціле сузір’я легендарних футболістів різних часів, зодягнутих у "жовто-блакитні" футболки національної збірної України. Це чемпіони СРСР Володимир Лозинський та Віктор Мороз, багаторазові чемпіони України та гравці збірної України Віталій Косовський, Сергій Беженар, Олександр Призетко і Сергій Коновалов, гравці збірної України Сергій Нагорняк та Едуард Цихмейструк, один із найіменитіших вихованців луганського футболу Андрій Оксимець, і багато інших футболістів, які довгі роки гідно прославляли наш футбол у всьому світі. Це справжня збірна України декількох останніх десятиліть, в якій немає поділу на гравців "Динамо" та "Шахтаря", "Дніпра" чи "Карпат".

На п’ятому місяці свого існування збірна України серед ветеранів здійснить свій вже другий візит на схід України. Услід за Маріуполем зупинкою стане завжди молода Попасна, де мешкають чесні та працьовиті люди, які більше за все хочуть в мирі та злагоді жити та творити на своїй землі, радіти кожному новому дню. Куратор збірної України серед ветеранів Олег Собуцький поділився очікуваннями від візиту на Луганщину: "Прийдешня гра не є схожою на інші. Два роки тому мальовнича Попасна була в епіцентрі військових дій. На щастя, зараз над містом майорить жовто-блакитний прапор, люди вільно ходять вулицями та будують плани на майбутнє. Це завдяки нашим військовим, добровольцям, місцевим мешканцям, які дали опір ворогу та неймовірними зусиллями зуміли звільнити місто від агресора. Цей героїчний подвиг ми ніколи не забудемо, він назавжди вписаний в історію України!".

Матч відбудеться 22-го липня в м.Попасна на стадіоні ДЮСШ (вул.Суворова, 22А), початок о 15:00.

Источник новости:
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →