closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Нива" Тернопіль – ФК "Вінниця" 0:0. Ніхто не хотів програвати…

"Нива" Тернопіль – ФК "Вінниця" 0:0. Ніхто не хотів програвати…
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1329
0

"Нива" Тернопіль – ФК "Вінниця" 0:0


"Нива": Гарас, Яневич, Бадло Віт., Бадло Вал. (Бабин 58), Андрієшин, Алексевич, Рябий, Кіцак, Сухецький, Бадло Андр. (Шевченко 72), Кохман (Понєдєльнік 90+1)

ФК "Вінниця": Карабін, Когут, Попов, Заводян, Костюк (Пилипенко 81), Савчук (Білик 90+6), Колінз, Волошинський, Турчинський, Браславський, Хрищенюк (Краковецький 86)

Попередження: Сухецький 79 - Костюк 34, Попов 45, Волошинський 74

Матч четвертого туру у групі №3 чемпіонату України середа аматорів між тернопільською Нивою та ФК «Вінниця» мав стати ключовим для розподілу сил перед фінішем групового етапу.

Обидва футбольні колективи ще не випали з перегонів за головний аматорський трофей і тому намагались збільшити свої шанси на подальше проходження по турнірній сітці змагань.

Господарі поля вийшли на поле у такому складі: у воротах вперше в основі з’явився Андрій Гарас. лінія захисту виглядала наступним чином – зліва направо; Віктор Яневич, Роман Андрієшин. Валерій Бадло та Віталій Бадло (капітан команди), півзахист «жовто-зелених» сформували: лівий хавбек Ярослав Алексевич, в центрі: Михайло Рябий, Олександр Кіцак, Андрій Бадло, на правому фланзі півзахисту діяв Андрій Сухецький, а на вістрі атаки був висунутий Ігор Кохман.

Команда із Вінничини вийшла на газон великогаївського стадіону «Сокіл» у такому складі: Карабін, Когут, Попов, Заводян, Костюк, Савчук, Колінз, Волошинський, Турчинський, Браславський, Хрищенюк.

Зі стартовим свистком арбітра з Івано-Франківська Мирослава Липка почалась безкомпромісна боротьба в центрі поля з незначною перевагою вінничан.

Гості почали гру з місця в кар’єр, постійно завантажуючи м’яч на своїх габаритних форвардів Ярослава Браславського та Андрія Хрищенюка, які постійно нав’язували боротьбу своїм опонентам, але захисникам Ниви раз за разом доводилось ліквідовувати атакуючі потуги вінничан.

Підопічні Петра Бадла, відбивши стартовий натиск суперника, самі почали будувати атаки через центр поля, оскільки почергові навіси з флангів в штрафну не призводили до суттєвого загострення.

Єдиний форвард тернополян Ігор Кохман постійно був на голодному пайку в першій половині гри, оскільки захисники суперника усіляко не давали бодай обробити та влучно пробити по воротах свого тезки - Ігоря Карабіна.

Обопільні атаки та постійна боротьба в центрі поля не давали переваги комусь із команд, так і би і завершився перший тайм без моментів, якби на 45 хвилині під час затяжної атаки форвард гостей Ярослав Браславський не наважився на удар із-за меж штафної. М’яч по дивній траєкторії влучив в перекладину і відлетів у поле, але атака у вінничан другим темпом не вдалась.

На доданих хвилинах до першої половини зустрічі Ігор Кохман після подачі з правого флангу від Віталія Бадла пробивав в дотик, однак «шкіряна куля» звалилась у форварда тернополян з ноги і полетіла в сторону кутового прапорця.

Другий тайм більш активно почали господарі , в одній з атак пробивав Ярослав Алексевич, однак Дмитро Попов ліквідував загрозу біля власних воріт . перевівши смугастого на кутовий удар.

І вже після подачі з флангу від штатного виконавця стандартів Ниви Михайла Рябого м’яч опинився у Романа Андрієшина , який буквально з лінії воротарського майданчика намагався проштовхнути «смугастого» до воріт, але захисники в останню мить відвели загрозу, зігравши на виніс.

Погода в день матчу була дуже норовливою і коли почалась справжня весняна злива з градом, суддя зупинив зустріч і попросив команди до роздягальні на короткий перепочинок. Однак за 5 хвилин гра відновилась і мокре важке поле стадіону Сокіл внесло корективи в подальші дії гравців обох команд, багато браку, неточностей, багато сумбуру та боротьби,

На 59 хвилині партнери вивели на побачення з кіпером гостей Ігоря Кохмана, однак обіграти кіпера гостей йому так і не вдалось.

Гравці Ниви і надалі намагались комбінувати та перехилити шальки терезів на свою користь, загрожували воротам вінничан почергово Ярослав Алексевич, Андрій Бадло, Віктор Яневич, Ігор Кохман, на що гості відповідали поодиноким конрвипадами від того ж Ярослава Браславського

Матч йшов до свого безгольового завершення, однак на доданих хвилинах свіжий Андрій Понєдєльнік після навісу зліва від Ярослава Алексевича був зобов’язаний забивати гол, однак м’яч розминувся в лічених сантиметрах від штанги воріт.

Матч завершився бойовою нічиєю, яка залишає і надалі шанси обом командам на подальшу боротьбу.

Вже через тиждень, а саме 14 травня, обидва колективи зустрінуться у Вінниці у рамках перенесеного матчу 1-го туру, де і буде з’ясовано, хто виявиться зайвим у боротьбі за перемогу у змаганнях.

Максимальну інтригу в групі вніс івано-франківський «Тепловик», який відібрав очки у лідера групи - «Агробізнеса». Гра у Волочиську завершилась з рахунком 2:2.

"Нива" Тернопіль – ФК "Вінниця" 0:0. Ніхто не хотів програвати… - изображение 1"Нива" Тернопіль – ФК "Вінниця" 0:0. Ніхто не хотів програвати… - изображение 2"Нива" Тернопіль – ФК "Вінниця" 0:0. Ніхто не хотів програвати… - изображение 3
"Нива" Тернопіль – ФК "Вінниця" 0:0. Ніхто не хотів програвати… - изображение 4"Нива" Тернопіль – ФК "Вінниця" 0:0. Ніхто не хотів програвати… - изображение 5"Нива" Тернопіль – ФК "Вінниця" 0:0. Ніхто не хотів програвати… - изображение 6"Нива" Тернопіль – ФК "Вінниця" 0:0. Ніхто не хотів програвати… - изображение 7"Нива" Тернопіль – ФК "Вінниця" 0:0. Ніхто не хотів програвати… - изображение 8
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →