closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Нива" – "Тепловик-Прикарпаття" 3:0. Тато Петя - давай, давай, давай!

"Нива" – "Тепловик-Прикарпаття" 3:0. Тато Петя - давай, давай, давай!
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1900
7

"Нива" – "Тепловик-Прикарпаття" 3:0
Голи: Алексевич (39), Яневич (43), Шевченко (65)

"Нива": Чернятинський, Яневич (Бадло П. 78), Бадло Віт., Бадло Вал., Андрієшин, Алексевич, Рябий, Кіцак (Шевченко 61), Сухецький, Бадло Андр. (Бабин 56), Кохман (Понєдєльнік 68)

"Тепловик-Прикарпаття": Кучера, Павлів (Ступницький 46), Витак (Гук 71), Пархуць, Семочко, Гуменюк (Кукурудз 76), Вацеба, Грона (Рудницький 61), Легкий (Горбатий 82), Красіч, Барчук (Вівчар 83)

Попередження: Грона (16), Пархуць (42), Чернятинський (72)

Матч 3-го туру чемпіонату України серед аматорів між тернопільською Нивою та івано-франківським «Тепловиком-Прикарпаттям» став прем’єрним для тернопільської публіки, яка в перед великодній день зібралась на стадіоні Сокіл, що знаходиться у Великих Гаях у передмісті Тернополя.

Затишна арена, яка розрахована на 1500 глядачів, стала рідною на найближчий час для підопічних Петра Бадла. На міському стадіоні місцеві чиновники Ниву поки що не бажають бачити. Коли доля Ниви була невідома і керівництво клубу звернулось до обласної влади за допомогою, теперішній «порошенківець», колись «відданий фанат» Ниви Барна, у різкій формі відмовив у допомозі, однак вже незабаром разом з своїм побратимом по партії БПП Марущаком взяли під опіку місцевий муніципальний колектив. Отже, керівникам та чиновникам Нива виявилась непотрібна на відміну від комунального клубу мера міста. Тоді дружнє плече колективу Петра Климентійовича підставили Олександр Стадник та Степан Рубай, які не дали нашій команді пропасти з футбольної мапи України.

На зустріч географічних сусідів з прикарпатського краю прибуло з десяток фанів, які палко підтримували команду гостей. Господарі теж не залишились без підтримки. Близько 500 шанувальників футболу прибули на матч «жовто-зелених», приємно було спостерігати за тим, що люди не забувають Ниву, приїздять підтримати свою рідну команду та переживають за її долю.

Були присутні на грі і колишні гравці Ниви, а саме Микола Вірковський, який зараз виступає на обласному рівні. Також були помічені на трибунах Роман Кухарський та Андрій Кухарук, які поїхали скуштувати «футбольного хліба» у сусідню Львівщину в ФК Самбір.

Перед матчем в лазареті господарів знаходився Костянтин Пікуль, який близько місяця буде заліковувати травму плеча, тому в тренерського штабу Ниви було завдання зуміти закрити проблемну позицію на полі. Однак були і приємні новини. Перед матчем з Тепловиком-Прикарпаттям у заявку команди було внесено прізвище головного тренера Ниви – Петра Бадла, який ще минулого року виступав на першість області за бурдяківський КАМ.

Що ж до самої гри, то її результат мав виявити зайвого у боротьбі у чемпіонаті, оскільки поразка залишала мінімальні шанси переможеним на подальше просування по турнірній сітці змагань.

Стартовий склад Ниви виглядав наступним чином :

У воротах місце зайняв Олександр Чернятинський(№1), цементувати захист господарів повинні були - зліва направо : Віктор Яневич (№5), Валерій Бадло (№4), Роман Андрієшин (№44) та Віталій Бадло (№17) (капітан команди); середню лінію склали Ярослав Алексевич(№9), Михайло Рябий(№27), Олександр Кіцак(№77), Андрій Бадло(№10) та Андрій Сухецький (№28). В нападі нав’язувати боротьбу був відряджений Ігор Кохма н(№7).

Команда гостей вийшла у такому складі : у воротах №12- Кучера Василь , далі: польові гравці №18- Павлів Юрій, № 5 – Витак Володимир, №3- Пархуць Віталій, №17- Семочко Андрій, №7 – Гуменюк Назар, №6 – Вацеба Ярослав, №10 – Грона Андрій, № 14 – Легкий Іван, № 4 –Красій Василь, №9 – Барчук Роман.

Самій грі передувало офіційне відкриття футбольного сезону в Тернополі, підняття державного Прапора та виконання державного гімну України.

Після стартового свистка арбітра з Луцька Андрія Секунди команди кинулись до бою, йшла жвава боротьба за центр поля, гравці обох команд бились за кожен м’яч, однак віддати перевагу комусь зі суперників було важко.

Перший небезпечний момент створили господарі: на 5 хвилині Віталій Бадло пройшов по правому флангу та навісив в штрафну, однак Ігор Кохман не зумів переправити смугастого у ворота.

Команда гостей одразу відповіла небезпечним контрвипадом, однак він не приніс загрози воріт молодого Чернятинського.

На 16 хвилині внаслідок обрізки гостей Андрій Грона ціною «жовтої» кратки зірвав атаку Ниви.

Після розіграшу штрафного фланговий навіс Андрія Сухецького повинен був замикати Андрій Бадло, але півзахиснику Ниви забракло кілька сантиметрів, щоб результативно завершити атакувальні дії своїх партнерів по команді.

На 19 хвилині затяжна атака «тепловиків» завершилась небезпечним штрафним поблизу воріт «жовто-зелених», однак м’яч після удару Романа Барчука просвистів повз зі стійкою.

До кінця першого тайму підопічні Петра Климентійовича раз разом продовжували загострювати гру біля воріт Василя Кучери і врешті решт на 39 хвилині швидка триходівка Рябий-Кохман Алексевич завершилась ударом головою останнього і м’яч елегантно ліг у лівий від кіпера гостей кут воріт. Це був перший гол оновленої Ниви в офіційних змаганнях.

Нива і надалі продовжувала тиснути на ворота суперників і на 42 хвилині прохід Ігоря Кохмана завершився порушенням правил з боку «тепловиків» та «гірчичником» для Віталія Пархуця. Спочатку арбітр вказав на 11-метрову позначку. Однак після консультацій з асистентом призначив штрафний. Виконувати штрафний взявся Ярослав Алексевич і пробив в ближню «девятку», однак воротар в карколомному стрибку ліквідував загрозу, перевівши м’яч на кутовий. До кутового прапорця підійшов Михайло Рябий і вправною подачею на дальній фланг поклав «смугастого» на ногу Віктору Яневичу, який в один дотик переправив м’яч під дальню стійку воріт гостей.

Після перерви гравці гостей намагались змінити розклад сил в матчі і в одній з атак після ударі Василя Красія Андрій Сухецький відчайдушним кидком під удар півзахистиника «Тепловика-Прикарпаття» виніс «смугастого» на кутовий. Згодом Назарій Гуменюк намагався розмочити рахунок надпотужним ударом по воротах Чернятинського, однак своєї цілі він не зумів досягнути.

Нива й надалі намагалась зробити рахунок для себе комфортним і на 64 хвилині мотор «Ниви» Андрій Сухецький вивіреною передачею з глибини поля вивів на побачення свіжого Віктора Шевченка і нападник «жовто-зелених» не залишив шансів своєму візаві Василю Кучері.

Гру було зроблено.

Однак підопічні Василя Яцурака не збирались здаватись і далі намагались хоча б розмочити рахунок в матчі і в одному з моментів на 72 хвилині арбітр призначив досить таки сумнівний вільний удар за гру руками воротаря господарів і пред’явив Олександру Чернятинському жовту картку. Але майже стовідсотковий момент нападник гостей Назар Гуменюк не зумів реалізувати, пробивши у захисний редут у вигляді стінки з гравців та воротаря «жовто-зелених».

На 79 хвилині сталась досить таки неординарна подія – на поле замість Віктора Яневича з’явився головний тренер «жовто-зелених» Петро Бадло, який зайняв для себе звичну позицію на лівому фланзі захисту Ниви.

Трибуни стадіону «Сокіл» господарів гучно привітали вихід на поле Петра Климентійовича і як кажуть, наш дебютант каші не зіпсував. А своїми впевненими діями та настановами допоміг довести матч до закономірної перемоги з рахунком 3:0.

Підсумовуючи звітну, хочеться відмітити прогрес командних дій «жовто-зелених», зокрема за умов переходу від захисту до атаки, помалу загальна картина стану колективу Петра Бадла.

Також сьогодні в паралельній грі у Вінниці однойменна команда досить таки несподівано обіграла фаворита групи – волочиський «агробізнес» з рахунком 1:0.

Ситуація в групі стала заплутаною і хто зможе й надалі продовжити боротьбу за медалі чемпіонату - прогнозувати досить складно.

Розставити акценти в подальшій боротьбі зможе наступний, 4 тур: нас очікує принципове протистояння між «Нивою» та ФК«Вінниця», яке відбудеться на стадіоні «Сокіл» у Великих Гаях у суботу, 7 травня .

Ваша підтримка нам дуже важлива!

Нива –вперед! Ми – з тобою!

"Нива" – "Тепловик-Прикарпаття" 3:0. Тато Петя - давай, давай, давай! - изображение 1"Нива" – "Тепловик-Прикарпаття" 3:0. Тато Петя - давай, давай, давай! - изображение 2"Нива" – "Тепловик-Прикарпаття" 3:0. Тато Петя - давай, давай, давай! - изображение 3"Нива" – "Тепловик-Прикарпаття" 3:0. Тато Петя - давай, давай, давай! - изображение 4"Нива" – "Тепловик-Прикарпаття" 3:0. Тато Петя - давай, давай, давай! - изображение 5
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →