closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Рівненської області. 5-й тур

Чемпіонат Рівненської області. 5-й тур
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1225
0

25 та 26 травня відбулись матчі чергового, 5 туру, Чемпіонату Рівненської області з футболу. Єдиним клубом, що мав "вікно" у цей вікенд, став ФК "Гоща-АМАКО". Натомість оржівський "Одек" за минулий тиждень провів два матчі: спершу програв з розгромним рахунком 1:4 винниківському "Руху" в рамках чемпіонату України черед аматорів, а через чотири дні провів не надто переконливу гру вже в рамках чемпіонату Рівненської області. Про цей та решту матчів читайте у нашому огляді.

"Сокіл" (Рівне) - "ОДЕК" (Оржів) 1:1

Оржівський "ОДЕК" в чергове не зміг підтвердити свій статус "флагману рівненського футболу" і з нічийним рахунком розійшовся з єдиною командою з Рівного. "Сокіл", який вже зараз заледве можна назвати середняком чемпіонату, на домашній арені в обласному центрі зумів, за словами очевидців, нав'язати свою гру і навіть в середині другого тайму повів у рахунку. Проте наприкінці поєдинку гостям вдалося зрівняти рахунок і врятувати бодай очко. Зараз "ОДЕК" та "Сокіл" посідають 7-у та 8-у позиції відповідно, і коли для рівнян цей результат не є катастрофічним, то для гравців та керівництва оржівського клубу варто задуматись над внесенням змін у власній грі.

"Ізотоп-РАЕС" (Кузнецовськ) — ФК "Малинськ" (Малинськ) 0:1

В матчі, що проходив у Кузнецовську зустрічались два клуби, що ще не знали гіркоти втрат очок в цьому сезоні. І коли футболісти з Малинська провели перед цим лише два поєдинки, то гравці з міста атомників виграли чотири поспіль поєдинки. Фактично цей матч був центральним в турі і багато сподівань та ставок було віддано саме за команду-господарів. Проте ФК "Малинськ" довів, що інтрига у чемпіонаті буде не аби-яка і зумів вибороти на виїзді такі необхідні для них три пункти. Завдяки цьому ФК "Малинськ" залишається єдиною командою, що ще не втрачала очок у чемпіонаті.

"Автоленд" (Здолбунів) - "Случ" (Березне) 3:0

Голи: Тарас Стельмащук 14', 43', Богдан Савчук 23'

Здолбунівський клуб, що вже встиг стати несподіванкою чемпіонату, підніс черговий неочікуваний результат. В домашніх стінах було декласовано одного із лідерів Рівненського футболу — березнівський "Случ". Рахунок в матчі міг бути і більшим, проте завдяки низькій реалізації моментів футболістами зі Здолбунова, березнівчани поїхали в рідне місто "лише" з трьома сухими м'ячами. В наступному турі "Автоленд" зустрічатиметься на виїзді з "Малинськом" і цей матч, на нашу думку, покаже наскільки серйозною силою у чемпіонаті є колектив зібраний з нуля за останні кілька місяців.

"Сокіл" (Радивилів) - "РОКО-Зоря" (Зоря) 3:3

У битві аутсайдерів чемпіонату було зафіксовано найбільший рахунок туру — у боротьбі двох команд з проблемним захистом клуби пропустили по три м'ячі. Цей результат не став позитивним для жодного з колективів, і зараз господарі матчу посідають 9-у сходинку чемпіонату, а гості розташувались на наступній, 10-ій позицій турнірної таблиці з 13-ма пропущеними голами.

"Маяк" (Сарни) - "Енергія" (Володимирець) 0:1

Клуб, який став найбільшим розчаруванням чемпіонату приймав у домашніх стінах іншого невдаху з Володимирця. Проте навіть рідний стадіон не дозволив володарям суперкубку Рівненської області бодай якось покращити турнірну ситуацію. Після фінального свистка команда із Сарн одноосібно розташувалась на останній сходинці "турнірки", а "Енергія" змогла переміститись на високу 5-у позицію. Мінімальна перемога гостей "Маяка" підтвердила на диво погану форму сарненчан і тепер сподівань у фанатів господарів поля на кращу гру по ходу турніру немає.

Турнірна таблиця

МНазва клубуІВНПМзМпРзнО
1Ізотоп-РАЕС (Кузнецовськ)5401145+912
2Гоща-АМАКО (Гоща)431072+510
3ФК Малинськ (Малинськ)300052+39
4Автоленд (Здолбунів)421184+47
5Енергія (Володимирець)5203911-26
6Случ (Березне)420239-66
7ОДЕК (Оржів)41212205
8Сокіл (Рівне)512278-15
9Сокіл (Радивилів)5113810-24
10РОКО-Зоря (Зоря)5023713-52
11Маяк (Сарни)401358-31

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →