closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Рівненської області. 4-й тур

Чемпіонат Рівненської області. 4-й тур
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1209
0

18-19 травня відбувся черговий, вже четвертий за рахунком, тур чемпіонату Рівненської області з футболу. Протягом вихідних було зіграно всі 5 запланованих поєдинків, а єдиним клубом, що відпочивав у цьому турі, став ФК "Малинськ", який, зігравши всього два матчі, досі залишається на третій сходинці турнірної таблиці. З коротким оглядом всіх матчів вікенду пропонуємо вам ознайомитись нижче:

Случ (Березне) — Ізотоп-РАЕС "Кузнецовськ" 0:5

Найбільш видовищним та багатим на голи матчем туру став поєдинок між двома командами, що ще не знали гіркоти поразок у чемпіонаті 2013 року. Господарі поля виграли два матчі поспіль, а їхні суперники з Кузнецовська - три. Від цього поєдинку, який називали "поліським дербі", очікували безкомпромісної боротьби і інтриги до останньої хвилини матчу, проте господарі поля, забивши п'ять "сухих" голів, однозначно позбавили інтриги верхівку таблиці та чітко означили свої чемпіонські амбіції в цьому році. Березнівський "Случ", який зазнав першої та нищівної поразки у сезоні, відкотився на четверту сходинку турнірної таблиці та ввійшов у мінус в графі "пропущених-забитих" м'ячів.

Енергія (Володимирець) — Сокіл (Рівне) 1:2

У зустрічі двох команд-аутсайдерів цього сезону розігрувались три очки, що стали б "рятівною паличкою" для обох колективів, адже жоден із клубів ще не знав смаку перемог у Чемпіонаті-2013. Попри рівну боротьбу у матчі більш везучими виявились гості поля які з мінімальною різницею переграли володимирчан і таким чином здобули перші три пункти до свого активу.

Автоленд (Здолбунів) — Маяк (Сарни) 2:2

18 травня команда-новачок зі Здолбунова приймала в себе вдома, на стадіоні "Локомотив", сарненський "Маяк", який цілком несподівано для всіх вболівальників рівненського футболу посідав останню сходинку турнірної таблиці. Давати прогнози на цей поєдинок не наважувався, напевно, ніхто. Адже на те, щоб побачити реальну силу команди зі Здолбунова, ще не було достатньо часу, а списувати із рахунків діючого володаря суперкубку також було ранувато. Загалом матч, за словами присутніх на поєдинку глядачів, виявися рівним. Невеликою перевагою володіли господарі поля, але фінальний рахунок 2:2 виявився справедливим. В результаті цієї зустрічі ФК "Автоленд" зумів за різницею пропущених-забитих закріпитись на 5 сходинці, а от "Маяк" так і не вибрався з дна турнірної таблиці, посідаючи передостаннє місце.

ОДЕК (Оржів) - "РОКО-Зоря" (Зоря) 1:0

У матчі флагмана Рівненського футболу з аутсайдером із Зорі більшість прихильників футболу очікували хоча б три голи у ворота гостей. Тим паче кілька днів тому "ОДЕК" в рамках аматорського чемпіонату України переміг далеко не слабку команду "Буковина-2-ЛС" з Чернівців. Здавалося б, що може заважати оржівцям впевнено провести гру проти повних аутсайдерів чемпіонату? Проте, цілком можливо, що саме боротьба на "два фронти" і далась в знаки на формі "флагмана". В результаті поєдинку суддівський свисток зафіксував у Оржеві не надто впевнену перемогу господарів поля з рахунком 1:0. Варто також відзначити і те, що "ОДЕК" в цьому матчі забиває свій перший гол у рамках Чемпіонату Рівненської області з футболу. Окрім цього "ОДЕК" є командою, що найменше пропускає — пропущено оржівцями було теж всього лиш один м'яч.

Сокіл (Радивилів) — Гоща-АМАКО (ГОЩА) 1:2

Радивилівський "Сокіл" 19 травня приймав у себе на однойменному стадіону одного із лідерів сезону — ФК "Гоща-АМАКО". Після фінального свистка гощанці зуміли вирвати перемогу у "Сокола", закріпившись на другій сходинці турнірної таблиці. Гравці ж із Радивилова зазнають третьої в сезоні поразки.

Турнірна таблиця

МНазва клубуІВ.Н.П.МЗ.МП.Різн.О.
1Ізотоп-РАЕС (Кузнецовськ)44001341112
2Гоща-АМАКО (Гоща)431072510
3ФК Малинськ (Малинськ)22004226
4Случ (Березне)320136-36
5Автоленд (Здолбунів)31115414
6ОДЕК (Оржів)31111104
7Сокіл (Рівне)411267-14
8Сокіл (Радивилів)410357-23
9Енергія (Володимирець)4103811-33
10Маяк (Сарни)301257-21
11РОКО-Зоря (Зоря)4013410-61

Підсумки туру:

Після результатів четвертого туру у Чемпіонаті області залишаються дві команди, що не знають ні поразок ні нічийних результатів — це ФК "Малинськ" та "Ізотоп-РАЕС" з Кузнецовська. Проте команда з Малинська відіграла лише два матчі, і цілком імовірно що до четвертого свого поєдинку очки таки будуть втрачені. Загалом же в четвертому турі Чемпіонату Рівненської області було забито 16 голів, що становить 3.2 м'ячі в одному матчі. Варто відзначити, що такі цифри є уже традиційними для зіграних турів.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →