closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Рівненської області. 3-й тур

Чемпіонат Рівненської області. 3-й тур
Изменить размер a+ a-
1309
2

11 травня відбулися всі заплановані матчі третього туру чемпіонату Рівненської області з футболу. "Відпочивав" у суботу лише березнівський "Случ", який повинен був зійтися в очній дуелі з СК "Волинь", що знялась зі змагань. Вже традиційно пропонуємо вам ознайомитись із результатами та турнірними таблицями нижче:

"Енергія" (Володимирець) — "Автоленд" (Здолбунів) 1:3

Юнаки - 1:1

Голи: 74` Віталій Брикса (пен.) - 26` Олександр Овсійчук; 30` Роман Цілюков; 84` Роман Гаврилюк.

Найрезультативніша команда минулих турів приймала в себе вдома новачка турніру здолбунівський "Автоленд", який до цього матчу у рамках чемпіонату голів ще не забивав і очок не здобував (провів лише один матч проти лідера). Забили гравці "Енергії" і в цьому матчі. Щоправда лише раз і з пенальті, пропустили ж натомість володимирчани 3 м'ячі. Варто відзначити, що проблеми із захистом у господарів залишились - у трьох поєдинках пропущено 9 голів. Такий самий показник має тільки "РОКО-Зоря", яка толком і не готувалась до чемпіонату. Повернувшись до подій на полі, необхідно відзначити, що цим матчем "Енергія" відкривала футбольний сезон у районному центрі і глядачі таким стартом були, очевидно, не задоволені. Команда Здолбунова, підсилена новими гравцями, з перших хвилин заволоділа ініціативою і вже в першому таймі зуміла досягнути комфортного результату — 0:2. Після перерви ж сталась подія, яка могла переламати хід зустрічі - вже за кілька хвилин після початку другого тайму видалення заробив захисник "Автоленду". Проте серйозно на гру червона карточка не вплинула і в результаті дебютанти чемпіонату здобувають впевнену перемогу над суперником, який не вважається аутсайдером. Цілком можливо, що "Автоленд" зможе стати "темною конячкою" у боротьбі за медалі в кінці сезону, а от "Енергії" потрібно задуматись про підписання кількох захисників.

"Ізотоп-РАЕС" (Кузнецовськ) — "Маяк" (Сарни) 3:2

Юнаки - 1:1

Голи: 62` Роман Белець; 74` Олександр Колос; 90` Роман Лоза. - 13` Ігор Хлібович; 20` Ігор Сергійчук.

Зустріч цих команд стала "ізюминкою" всього туру. "Ізотоп", який ще не програвав у цьому сезоні, приймав на своєму полі володаря суперкубку Рівненської області, що в цьому році ще не показав гри відповідної до такого титулу. Проте після перших двадцяти хвилин здавалось, що минулорічний "Маяк" повернувся і його не зупинити. Рахунок 0:2 у першій четверті матчу на виїзді це вагома заявка на перемогу у поєдинку. Але "Ізотоп", який у минулому турі не надто впевнено розібрався з новачком зі Здолбунова, не збирався так просто віддавати очки перед своїми вболівальниками. В першій половині другого тайму "атомникам" вдалось скоротити відставання, проте всі їхні старання, здавалося б, перекреслила червона карточка. В меншості сподівань на перемогу не було, проте "Ізотоп" зробив неможливе — за 15 хвилин до завершення матчу зрівняв рахунок, а на останній хвилині основного часу зумів вирвати такі необхідні три пункти. В результаті команда з Кузнецовська за результатами трьох турів має стовідсотковий здобуток та посідає абсолютно заслужене перше місце. Команда ж із Сарн, навпаки, цілком несподівано, замикає турнірну таблицю.

"Гоща-АМАКО" (Гоща) — "ОДЕК" (Оржів) 0:0

Юнаки - 2:4

Центральний матч туру відбувався у Гощі, де місцева команда, яка не приховує чемпіонських амбіцій, зустрічалась з визнаним флагманом Рівненського футболу "ОДЕКом". Сподівань цей матч не виправдав. Беззуба гра гощанців та тотальне невезіння оржівців призвели до безгольового результату матчу та першої нічиєї в чемпіонаті Рівненської області. "Гоща-АМАКО" за підсумками трьох турів відпускає "Ізотоп" на два очки та займає другу сходинку у турнірній таблиці. "ОДЕК" розчаровує своїх вболівальників та після двох проведених матчів з одним пунктом розміщується на незвичній для клубу восьмій позиції.

ФК "Малинськ" (Малин) - "Сокіл" (Радивилів) 2:1

Юнаки 0:4

Голи: 50` Олександр Гергелюк (пен); 68` Василь Чичук. - 60` Олександр Перетятко (пен).

Фк "Малинськ" на рівненському стадіоні "Авангард" змогла здобути важливих 3 очки і виграти другий матч поспіль. Перший тайм проходив за незначної ініцативи господарів поля, проте відзначитись тоді так і не вдалось. Рахунок було відкрито на 5-ій хвилині другого тайму з пенальті. Проте вже за 10 хвилин "Сокілу" вдалось заробити і своє пенальті - після гри рукою захисника "Малинська" господарі залишились в меншості і з нічийним рахунком. За 8 хвилин гравцям з Малина вдесятьох вдалось вирвати необхідний для них результат і втримати його до завершення поєдинку. Щодо команди з Радивилова, то це вже друга поспіль поразка з рахунком 2:1, а в наступному турі їх чекає нелегкий домашній матч з гощанцями.

"РОКО-Зоря" (Зоря) - ФК "Сокіл" (Рівне) 2:2

Юнаки 0:4

Голи: 61` Назар Стебельський; 84` Юрій Гриценко - 22` Юрій Гриценко; 65` Петро Чуб.

Прогнозів на цей матч не робив ніхто, хоча "Сокіл" і виглядав трішки солідніше та зібраніше. Все ж таки команда на відміну від "РОКО" готувалась до чемпіонату і не шукала гравців в останній тиждень. Попри це обидва клуби ще не знали смаку перемоги чи бодай нічиєї тож для когось із клубів цей матч міг завершитись першою перемогою. Ближчими до цього були гості, які вже за рахунку 2:2 на 89 хвилині отримали право пробити з "точки". Проте рівнянам забракло майстерності і неточний удар перекреслив всі сподівання на бажаних 3 пункти. Тож за результатами матчу "РОКО-Зоря" та "Сокіл" посідають відповідно 10 та 9 сходинку у турнірній таблиці. Наступні свої матчі обидва клуби проводитимуть на виїзді проти сильних суперників, тому шансів повернутись не на щиті, а зі щитом, на думку вболівальників мало.

Турнірна таблиця

МНазва клубуІВ.Н.П.МЗ.МП.Різн.О.
1Ізотоп-РАЕС (Кузнецовськ)33008449
2Гоща-АМАКО (Гоща)32105147
3ФК Малинськ (Малинськ)22004226
4Случ (Березне)22003126
5Автоленд (Здолбунів)21013213
6Сокіл (Радивилів)310245-13
7Енергія (Володимирець)310279-23
8ОДЕК (Оржів)201101-11
9Сокіл (Рівне)301246-21
10РОКО-Зоря (Зоря)301249-51
11Маяк (Сарни)200235-20

Підсумки:

В третьому турі було зіграно перші нічийні матчі у Чемпіонаті. Переможну серію, яка налічує вже три матчі продовжує "Ізотоп-РАЕС" з Кузнецовська, також смаку поразок чи нічиїх ще не знають ФК "Малинськ" та "Случ" з Березного. Проте останні дві команди провели лише по два поєдинки, а гравці з Малина отримають вихідний і у наступному турі. Єдиною командою, що ще не заробила очок є Сарненський "Маяк", який також провів два поєдинки, а в наступному турі зустрінеться на виїзді проти амбітного "Автоленду" зі Здолбунова. Загалом, підбиваючи підсумки, можна констатувати, що у третьому турі було забито 16 голів у 5-и поєдинках. В середньому це становить 3.2 голи за тур, що є непоганим для глядачів результатом, зважаючи на нулеву нічию у Зорі.

ТОП-10 бомбардирів після трьох турів:

МісцеП.І.Б.КомандаГолів (з пенальті)
1Брикса ВіталійЕнергія (Володимирець)4 (1)
2Бобрик ВолодимирЕнергія (Володимирець)2
3Гриценко ЮрійСокіл (Рівне)2
4Коваль АртемІзотоп-РАЕС (Кузнецовськ)2
5Колос ОлександрІзотоп-РАЕС (Кузнецовськ)2
6Малиш АндрійГоща-АМАКО (Гоща)2
7Мирончук СергійСокіл (Радивилів)2
8Онищук ВікторСокіл (Рівне)2
9Прокопчук МаркСлуч (Березне)2
10Чичук ВасильФК Малинськ (Малинськ)2

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →