closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Рівненської області. 2-й тур

Чемпіонат Рівненської області. 2-й тур
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1248
0

На травневі свята футбольна спільнота Рівненщини спостерігала за матчами другого туру Чемпіонату області з футболу. 1 та 2 травня відбулось всього чотири поєдинки, адже СК "Волинь" зі Здолбунова остаточно знялась зі змагань. В другому турі ця команда повинна була їхати в гості до сарненського "Маяка" проте матч, звісно, не відбувся. Тепер можна остаточно констатувати те, що в Чемпіонаті Рівненської області з футболу 2013 року 11 команд...

Також в другому турі було перенесено зустріч між Оржівським "ОДЕКом" та ФК "Малинськ". Справа в тому, що "ОДЕК" є єдиною командою, що представляє Рівненщину у Чемпіонаті України серед аматорських колективів. Варто відзначити, що старт у оржівців вийшов дуже невдалим — команда на виїзді поступилась ФК "Вінниця" з розгромним рахунком 4:0. А ще нещодавно керівництво з Оржева ставило цілі бути в призерах турніру. Проте повернемося до чемпіонату Рівненської області, та пропонуємо вашій увазі короткий огляд матчів, що відбулись:

"Случ" (Березне) - "Сокіл" (Радивилів) 2:1

Відкривався другий тур Чемпіонату Рівненської області матчем в Березному, де місцевий клуб приймав Радивилівський "Сокіл". В першому турі "Случ" був командою, що принесла найбільшу несподіванку мінімально обігравши Оржівський "ОДЕК", так що тепер перед ними стояла ціль довести невипадковість першої перемоги. І це березнівчанам вдалось, у гострій боротьбі три очки залишились у Березному, а "Сокіл" зазнав першої поразки у сезоні з рахунком 2:1.

"Сокіл" (Рівне) - "Гоща-АМАКО" (Гоща) 1:2

Єдиний офіційний представник обласного центру приймав на руїнах стадіону "Авангард" гощанців. "Гоща-АМАКО", яка в першому турі забила три сухих м'ячі футболістам із Зорі, продовжила переможну серію обігравши з рахунком 1:2 "Сокіл", цей результат дозволив гощанцям посісти після другого туру першу сходинку турнірної таблиці. Для представників Рівного це вже друга поразка поспіль, а зважаючи на те, що в наступному турі з ними зустрінуться "ОДЕК" перспектив набрати очки в перших турах мало.

"РОКО-Зоря" (Зоря) - "Енергія" (Володимирець) 2:4

І команда з Зорі і "Енергія" з Володимирця в першому турі відзначились тим, що пропустили на двох 7 м'ячів: "РОКО" три сухих, а "Енергія" чотири, зумівши відповісти лише одним. В цьому матчі рахунок, цілком прогнозовано, зважаючи на захист обох команд, також став "хокейним". Господарі поля, забивши два м'ячі, пропустили вдвічі більше і за результатами двох турів посідають останню сходинку.

"Автоленд" (Здолбунів) - "Ізотоп-РАЕС" (Кузнецовськ) 0:1

Нарешті відбувся перший матч у Здолбунові. Єдиний представник цього районного центру приймав у себе вдома Кузнецовський "Ізотоп", що в минулому турі більш ніж впевнено розібрався з володимирецькою командою. Попри прогнозовану поразку господарів поля, гра була рівна, і на думку присутніх на матчі, "Автоленд" на мінімальну поразку не заслуговував. Окремо варто відзначити рівень суддівства, та свідоме чи несвідоме "підсуджування" команді з міста атомників. Під кінець матчу арбітр два рази не помітив гру рукою у гравців "Ізотопу", не роздав жодного гірчичнику цій команді, показавши "жовте світло" здолбунівчанам п'ять разів. Попри погрози, що лунали від вболівальників (на матчі їх було близько 300) у адрес арбітра, матч закінчився спокійно. Старт футбольного сезону у Здолбунові назвати провальним точно не можна, проте "Автоленду" явно бракує кваліфікованих нападників.

Чемпіонат Рівненської області. 2-й тур - изображение 1

МНазва клубуІВНПМЗМПРізнО
1Гоща-АМАКО (Гоща)22005146
2Ізотоп-РАЕС (Кузнецовськ)22005236
3Случ (Березне)22003126
4ФК Малинськ (Малинськ)11002113
5Енергія (Володимирець)21016603
6Сокіл (Радивилів)21013303
7Маяк (Сарни)100112-10
8Автоленд (Здолбунів)100101-10
9ОДЕК (Оржів)100101-10
10Сокіл (Рівне)200224-20
11РОКО-Зоря (Зоря)200227-50

Підсумки:

Матч між Оржівським "ОДЕКом" та ФК "Малинськ" перенсено на пізніший термін (точна дата ще не визначена). Вдруге поспіль виграють свої матчі "Гоща-АМАКО", "Ізотоп-РАЕС" та березнівський "Случ". Найрезультативнішої командою є "Енергія" з Володимирця, в середньому за матч вони забивають 3 голи, щоправда пропускають стільки ж. Загалом же в другому турі було забито 13 голів, що становить в середньому 3.25 м'ячі за матч (показник минулого туру 3.00). Також цікавим фактом є те, що за два туру жоден матч не закінчився нічийним рахунком.

Відеогляд телеканалу РТБ:

Наступний тур:

Дата та початокГосподаріРахунокГості
11 травня 15:00Енергія? : ?Автоленд (ЗДОЛБУНІВ)
11 травня 16:00РОКО-Зоря? : ?Сокіл (Рів)
11 травня 17:00Ізотоп? : ?Маяк
11 травня 16:00Гоща-АМАКО? : ?ОДЕК
11 травня 16:00ФК "Малинськ"? : ?Сокіл (Рад)

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →