closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Олімпія" (Савинці) — володар Суперкубка Полтавщини

"Олімпія" (Савинці) — володар Суперкубка Полтавщини
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1742
0

У Полтаві на стадіоні "Ворскла" ім. О. Бутовського відбувся матч за Суперкубок Полтавської області з футболу 2019. Між собою зійшлися чинний чемпіон Полтавщини — "Олімпія" з Савинців та чинний володар Куба області — полтавський "Легіон". Напередодні цього матчу на ІІ черговій конференції "Федерації футболу Полтавщини" Сергія Бубнова визнали кращим тренером в сезоні. Втім, команда не змогла його привітати перемогою.

"Легіон" — "Олімпія" 0:1

"Легіон": Чуваєв, Вовкодав, Мороз, Таранушич, Савенков, Ничипорук (Гребенюк, 81), Масюк, Радченко, Харчинський (П. Ротань, 79), Шевченко (Бараннік, 68), Місяйло.

Головний тренер: Сергій Бубнов.

"Олімпія": Казаков, Момот (Рудченко, 78), Тарганчук, Фабунмі (Бажан, 77), Богомаз, Кірпіченко (Співак, 73), Світиличний, Тимченко (Стрельцов, 59), Субочев (Пономаренко, 90+4), Ковтун, Малик.

Головний тренер: Олександр Кулик.

Гол: Кірпіченко (76).

На 90+4 хвилині був вилучений тренер "Легіон" Сергій Бубнов (нецензурна лайка на адресу арбітра)

На початку матчу "Легіон" двічі міг відкрити рахунок. На четвертій хвилині полтавці заробили право на штрафний. Валентин Шевченко класно пробив з середньої дистанції, але трохи не влучив у ворота. Ще один момент легіонери мали на 13-й хвилині Ігор Радченко обігрався з Місяйлом і прострелив вздовж воріт. Передачу намагався замкнути Роман Масюк, але не дотягнувся до м’яча.

"Олімпія" більше володіла м’ячем, але по воротах вперше пробила лише на 19-й хвилині. На удар здалеку зважився Віталій Субочев — м’яч полетів вище воріт. Також "Олімпія" могла забивати на 33-й і 35-й хвилинах. У першому випадку Роман Кірпіченко головою пробив вище воріт після закидання свого тезки Світличного. У другому — після удару Кірпіченка команду рятував Олег Чуваєв.

У другому таймі "Олімпія" остаточно встановила контроль над матчем і напрацювала на гол. На 76-й хвилині Роман Світличний на правому фланзі отримав передачу від Віталія Момота і навісив до штрафного майданчика. На м’яч одночасно пішли головами Владислав Ковтун і Роман Кірпіченко і спільними зусиллями переправили його у ворота — 0:1.

Вже у компенсований арбітром час, "Легіон" мав два супермоменти для того щоб зрівняти рахунок і продовжити боротьбу за трофей. На 90-й хвилині Андрій Савенков прорвався по лівому флангу, залишив м’яч Місяйлу, а Андрій закинув вперед на Олександра Гребенюка. Той відвоював собі ударну позицію в Едуарда Богомаза, але примудрився пробити в голкіпера.

На 90+2 хвилині Гребенюк знову міг забивати, але його випередив Олексій Казаков. І вже на 90+4 хвилині після чергової верхової подачі до штрафного майданчика "Олімпії", Олег Бажан у боротьбі з Олегом Баранніком вибив м’яч на кутовий. Втім, Олег підштовхнув опонента у спину. Лайнсмен Олексій Миронов був поруч з епізодом і зафіксував фол в атаці замість кутового. Сергій Бубнов розказав асистенту арбітра все, що про нього думає, і отримав червону картку. Так згасла остання надія "Легіон" на черговий трофей.

У підсумку "Олімпія" перемогла і вперше в історії завоювала Суперкубок Полтавської області з футболу.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →