closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Рівненської області. 6-й тур. "Водний" футбол та два розгроми

Чемпіонат Рівненської області. 6-й тур. "Водний" футбол та два розгроми
Изменить размер a+ a-
961
0

Трилер між Варашем та Рафалівкою, водний футбол у Садовому та виїзні перемоги "Малинська" і "Маяка" - Володимир Кулай розповідає про перебіг 6 туру Чемпіонату Рівненщини сезону 2019 р.

Цього тижня Рівненську область рясно поливають дощі. Північні райони області потерпають через негоду. Небесна канцелярія втрутилася чи не у всі сфери діяльності людей. Не виключення і футбол.

Садове. Стадіон "Колос". 50 глядачів
"Садове" - "Сокіл" 1:0
Гол: Гребінь 79
"Садове": Горнік, Пархомчук, Макарчук, Лозян, Цвик, С.Новак (Кишиєв 65), Жак (Б.Новак 46), Гребінь, Оксенюк, Каращенко (Зубарєв 86), Гайдук (Неберикут 60)
"Сокіл": Оліщук, Т.Феленюк, В.Феленюк, Жилінський (Загривий 75), Ефімчук, Дармовіс (Кусак 53), Сопронюк, Сурмай, Бойко (Стебельський 85), Федосенко, Чудля
Попередження: В.Феленюк 68

Стартував тур у с. Садове де однойменна команда приймала "Сокіл" із Радивилова. "Водний футбол" – по-іншому ніяк не назвеш те, що відбувалося на полі.

Хлопці грали дуже обережно, щоб не травмуватися. Із перших хвилин господарі створювали небезпечні моменти. Гості теж пробували, але стан газону не дозволяв демонструвати якісний футбол. Особливо небезпечних моментів не виникало у першому таймі біля обох воріт. Сухою нічиєю перший тайм і завершився.
У другому таймі дощ посилився. Команди по черзі намагалися атакувати то одні, то інші ворота. Гра була до першої помилки. Так і сталося. Арбітр на 78-й хвилині матчу зафіксував порушення правил у центрі поля. Гравець "Сокола" зіграв рукою. Госпораді подали м’яч у штрафний майданчик, там відбулося сесія рикошетів і "круглий" потрапив до Станіслава Гребеня, котрий ударом у кут воріт завершив атаку. Один нуль на користь господарів. Із таким рахунком гра завершилася.

Вараш. Стадіон "Ізотоп". 200 глядачів
"Ізотоп-РАЕС" - "Рафалівка" 2:2
Голи: С.Чугай 52, Шевчук 77 - Похила 30, Волощук 33
"Ізотоп-РАЕС": Кардаш, С.Чугай, Блищик (Ярченя 24), Поляков, Засєкін, Лопатін, Никончук, Якубський, Мельнійчук, Шевчук, Кушнір
"Рафалівка": О.Черевач, Криницький, І.Черевач (Гордійчук 81), Копач, Л.Федіна, Р.Чугай, Тележинський (Стельмах 65), Серховець, Р.Федіна (Корзюк 57), Волощук (Лемешинський 53), Похила
Попередження: Лопатін 34, Якубський 51, Кушнір 73, Мельнійчук 90 - Копач 19, Похила 51
Вилучення: Л.Федіна 50

На півночі області відбулося дербі між командами "Ізотоп-РАЕС" та "Рафалівка". Небесна канцелярія дала можливість колективам продемонструвати на полі видовище. До слова, на матч з’їхалися уболівальники з Володимиирця, Рафалівки та Вараша.

Господарі почали гру активніше. Уже на 23 хвилині арбітр матчу за фол у штрафному майданчику поставив одинадцятиметровий удар на користь "атомників". Однак Микола Засєкін не зміг переграти воротаря гостей. Цей момент матчу став переломний для обох команд. "Ізотоп-РАЕС" після пенальті почав "підсідати". Гості почали активно атакувати – мають у своїй обоймі гравців, які два роки тому грали на юнацькій першості області U-17.

Господарі почали провалюватися все частіше. А контратаки ставали все небезпечними і на 30-й хвилині "Рафалівці" забили – це зробив Ярослав Похила. А за три хвилини перевагу подвоїв Віталій Волощук. Так і завершився перший тайм.

Друга половина матчу розпочалася за господарями. На 50-й хвилині нападаючий господарів вибіг віч-на-віч із воротарем. Захисник Леонід Федіна наздогнав гравця і порушив – отримав червону картку за фол останньої надії. Штрафний удар господарі не реалізували. Утім на 52 хвилині Сергій Чугай відіграв один м’яч. Тиск гравців із Вараша не припинявся і на 77-й хвилині їм вдалося зрівняти рахунок. Антон Шевчук точним ударом у кут воріт завершив атаку 2:2. Оце так матч.

Команда гостей, граючи в меншості та втративши перевагу у два м’ячі, прагнула все таки перемогти суперника. Вдала гра воротаря "атомників" не дозволяла їм вийти уперед.

Молодь гостей билася до останнього. Гості увесь час перебували на половині Варашу. Усім здавалося, що воротар Олександр Черевач грав на місці другого центрального захисника і майже біля центрального поля. Якому ледь на забили гол "за комірець". У другому таймі арбітр матчу компенсував 5 хвилин до основного часу. Однак цього не вистачило командам, щоб здобути перемогу у цьому трилері.

Для "Ізотопа-РАЕС" один заліковий бал як три, через події, які відбувалися у матчі. Рафалівська молодь нажаль втратила перемогу.

Здолбунів. Стадіон "Локомотив". 350 глядачів
"Локомотив" - "Малинськ" 1:8
Голи: Стельмащук 32 - Брикса 7, Брикса 19, Гайдучик 25, Дацюк 31, Лойко 44, Корольчук 75, Корольчук 77, Гергелюк 85 (пен.)
"Локомотив": Пушик, Панюк, Зінчук (Киричук 79), Ткач (Удовик 45), Хрусь, Ситницький, Д.Довгалець, Козачук (Левечко 75), Сьох, Стельмащук, Горчак
"Малинськ": Грицаль, Лойко, Луцюк, Портянко (Воробей 46), Брикса (Корольчук 65), Гергелюк, Проневич (Савицький 46), Яструб, Онищук, Гайдучик, Дацюк (Штандер 46)
Тренер: Богдан Самардак
Попередження: Зінчук 16, Стельмащук 84 - Штандер 54, Воробей 83

"Залізничники" після кількарічної перерви повернулися до першої ліги області. Проте, за підсумками шести турів можна сказати, що вони не готові грати ще на такому рівні.

Зрозуміло, що "Малинську" не буде важко обіграти господарів. Ще у першому таймі гості відвантажили п’ять м’ячів. Авторами голів стали: Віталій Брикса (оформив дубль), Микола Гайдучик, Василь Лойко та Роман Дацюк. До слова, господарі зуміли забити "гол престижу" Михайлу Грицарю і піти на перерву за рахунку 1:5.
У другому таймі кардинальних змін у грі не відбулося – гості атакували, господарі захищалися за можливостями. Команда із Березнівського району забила ще тричі. Зокрема, двічі реалізував моменти Артем Корольчук та один раз – Олександр Гергелюк. Фінальний свисток головного арбітра матчу зафіксував надпереконливу перемогу "Малинська" з рахунком 8:1.

Млинів. Стадіон "Колос". 150 глядачів
"Іква" - "Маяк" 1:5
Голи: Вишневський 67 - С.Жданюк 7, С.Жданюк 10, Степанчук 26, Степанчук 31, О.Жданюк 76
"Іква": С.Гузоватий, А.Гузоватий (Касянчук 61), Ліщук (Боровець 84), Мачек (Веремчук 28), Хрипа (Тростянчук 82), Гордійчук (Демидюк 86), Ліщишин, Вишневський, Яконюк, Бойко (Онищук 46), Колядич
"Маяк": А.Тимошицький, Крищук, Василечко (Кончук 53), Носарєв, Хлібович, Василець (С.Тимошицький 58), Назаренко, Романчук (Баранов 61), Степанчук (Степанюк 66), Козяр (О.Жданюк 54), С.Жданюк (Алімов 58)
Попередження: Ліщук 25, Тростянчук 85, Боровець 86 - О.Жданюк 75, Алімов 86, Крищук 89

Гості матчу з перших хвилин окреслили своє завдання перемогти. Швидкий гол у ворота млинівчан забив Сергій Жданюк. А за 3 хвилини він же оформив дубль на свій рахунок. Матч відбувався за домінування сарненчан. Подеякі спроби господарів атакувати нічим не увінчувалися. На 26-й хвилині Степанчук Владислав забив втретє. А за 5 хвилин перевага "Маяка" зросла до чотирьох м’ячів.

У другому таймі "Маяк" грав за результатом. Господарі мали три контатаки і одного разу забили. Сергій Вишневський на 67-й хвилині "розмочив" ворота гостей. На це гравець гостей Олександр Жданюк, який вийшовши на заміну, відповів п’ятим м’ячем на 76-й хвилині. Поєдинок завершився перемогою гостей 5:1.

Гоща. Стадіон "ДЮСШ". 100 глядачів
"Гоща-РІТТЕР" - "Калина" 0:1
Гол: Непомнящий 23
"Гоща": Дем'янець (Кухарчук 14), Гордійчук, Блажиєвський, Прокопчук, Шурпик, Хомончак, Новосад, Царьов, Джум (Августинович 69), Величко, Гуда
"Калина": Шепель, Кравчук, Медун (Шторгін 78), Павлюк, Марченко, Власюк (Терещук 74), Вознюк, Талімончук, Нестерук, Ткачук, Непомнящий
Попередження: Новосад 61, Гордійчук 66, Гордійчук 85 - Вознюк 31, Талімончук 52, Кравчук 72
Вилучення: Гордійчук 85

Цей поєдинок особливо нічим не запам’ятався. Гра весь час відбувался у боротьбі за м’яч. Особливих контратак не виходило ні в однієї, ні в іншої команди. У таких матчах гра відбувається до першого забитого м’яча - його автором на 23-й хвилині став Сергій Непомнящий. Зрештою цей гол виявився переможним для команди із Бугрина.

Турнірна таблиця

Найкращі бомбардири

ФутболістКомандаГоли (Пен.)МатчіСереднє
1Владислав Степанчук "Маяк"6 (2)61
2Олександр Гергелюк "Малинськ"5 (1)41.25
3Сергій Жданюк "Маяк"441
4Ігор Носарєв "Маяк"450.8
5Артем Корольчук "Малинськ"450.8
6Роман Дацюк "Малинськ"450.8
7Сергій Непомнящий "Калина"4 (1)50.8
8Микола Засєкін "Ізотоп-РАЕС"4 (2)60.67
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →