closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок Сумської області: чемпіон України серед аматорів поступився селищній команді

Кубок Сумської області: чемпіон України серед аматорів поступився селищній команді
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
903
0

Минулої суботи, 11 травня, на полі ФЦ "БАРСА" відбувся матч 1/8 фіналу Кубку Сумської області з футболу між ФК "LS GROUP" (Верхня Сироватка) та "Вікторією" (Миколаївка).

Матч видався надзвичайно напруженим, його основний час та овертайм закінчилися нічиєю з рахунком 1:1. Автором голу у складі "LS GROUP" став Богдан Суходуб. У серії післяматчевих пенальті з рахунком 4:3 переміг "LS GROUP". Одинадцятиметрові удари точно виконали - Артем Шпиренок, Дмитро Богачов, Дмитро Баранник та Нікіта Сітнер.

Наступним суперником ФК "LS GROUP" в 1/4 фіналу Кубку Сумської області буде переможець в матчі між ФК "Дружба" та ФК "Ромни", гра відбудеться наступної суботи 18 травня. Місце та час зустрічі буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, що ФК "LS GROUP" – чинний володар Кубку Сумщини, а ФК "Вікторія" – чемпіон України з футболу серед аматорських команд.

Попередня історія зустрічей цих команд складалась лише з трьох ігор. Перша гра була проведена в рамках першого кола чемпіонату Сумської області на полі стадіону "Вікторія" та закінчилася рахунком 0:0. Матч-відповідь між командами відбувся у Верхній Сироватці та завершився перемогою "Вікторії" з рахунком 0:1.

Також наприкінці минулого року команди повинні були зіграти в фіналі Кубку регіонів Федерації футболу Сумської області. Проте внаслідок відсутності можливості провести зустріч "Вікторії" було зараховано технічну поразку, а рішенням виконавчого комітету Федерації футболу Сумської області володарем Кубку регіонів Сумщини визнано ФК " LS GROUP" (Верхня Сироватка).

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →