closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Полтавської області. 1-й тур. Суперечливий гол і пристрасті

Чемпіонат Полтавської області. 1-й тур. Суперечливий гол і пристрасті
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
876
0

Сьогодні стартував Чемпіонат Полтавської області серед команд Вищої ліги. У Полтаві на стадіоні "Динамо" одразу у першому турі зійшлися дві полтавські команди — "Легіон" та СК "Полтава". Обидва колективи мають свої амбіції і своїх уболівальників. "Легіон" вже встиг привчити публіку до своєї гри, а от СК "Полтава" ще належить позмагатися за серця вболівальників. Команда з такою назвою вже була чемпіоном області, проте нинішня СК "Полтава" зайшла до Вищої ліги замість іншої команди — "Рокити". "легіон" у міжсезоння отримав нового головного тренера — Сергія Бубнова, і сьогодні він дебютував у Чемпіонаті Полтавської області на чолі цієї команди. Дебют видався вдалим, як фартовою виявилася і нова біло-блакитна форма легіонівців.

СК "Полтава" (Полтава) — "Легіон" (Полтава) — 0:3

СК "Полтава": Тельнов, Сидоренко (Колесниченко, 46), Карась, Власенко, Абазов (Зоря, 69), Бут (Воронкін, 62), Підлепич (Видря, 46), Фоменко, Куімов, Полтавець, Шпигун (Червонцев, 46).

Головний тренер: Володимир Сисенко.

"Легіон": Швець, Швей (Ягодовський, 84), Гринь (Савенко, 79), Таранушич, Масюк, Ничипорук, Мороз (Горжуй, 78), Бакланов (Попов, 58), Шевченко (Жарий, 89), О. Ротань (П. Ротань, 73), Місяйло.

Головний тренер: Сергій Бубнов.

Голи: Швей (30), Місяйло (34), Шевченко (60)

Перший небезпечний момент "Легіон" створив на шостій хвилині. Юрій Мороз прострілював з лівого флангу на Андрія Місяйла, але того на м’ячі випередив голкіпер "Полтави" Максим Тельнов. На 15-й хвилині зв’язка Мороз — Місяйло знову створила атаку і у прорив вже по правому флангу відправили Олексія Ротаня. Той зумів подати, але захисники вибили м’яч на кутовий. "Легіон" продовжував насідати і на 28-й хвилині вже Андрій Місяйло прострілював з правого флангу. М’яч влучив у руку Максима Полтавця, але він не зіграв рукою, тому підстав для пенальті не було. Втім, і без пенальті "Легіон" скоро повів у рахунку. На 30 хвилині підопічні Сергія Бубнова заробили право на штрафний біля лівого краю поля. Андрій Місяйло виконав подачу. Юрій мороз намагався пробити, але влучив у каркас воріт, а на добиванні першим був Сергій Швей — 0:1.

На 34-й хвилині стався епізод, який став в усіх сенсах ключовим. "Легіон" заробив кутовий з правого боку. Олексій Ротань виконав подачу, і у штрафному майданчику краще за всіх зорієнтувався Андрій Місяйло, який пробив в падінні через себе. М’яч з воріт вибив захисник "Полтави", і як стверджують футболісти у білій формі голом там і не пахло, адже захисник стояв на лінії воріт. Втім, бригада арбітрів вгледіла, що матч таки перетнув лінію воріт, тож головний суддя Дмитро Мерсіянов вказав на центр поля — 0:2. Епізод став ключовим і по рахунку, і по грі, адже футболісти обох команд стали агресивнішими і почали частіше фолити.

До перерви СК "Полтава" могла скоротити відставання, але удар Юрія Фоменка виявився неточним. Після першого тайму тренер "Полтави" Володимир Сисенко щось розповідав суддям і був явно ними незадоволений.

Другий тайм почався з моменту СК "Полтава" і класного сейву Ярослава Швеця після штрафного, точної подачі Олега Червонцева і удару головою від партнера. "Легіон" відповів голом на 60-й хвилині. Футболісти у блакитній формі організували стрімку контратаку, яку влучним ударом в падінні закінчив Валентин Шевченко — 0:3.

На 67-й хвилині зі штрафного міг забивати Олег Червонцев, але не влучив у ворота, тож скоротити відставання "Полтаві" не вдалося.

У підсумку маємо перемогу впевнену перемогу "Легіона" і суддівські пристрасті вже у першому турі. Після матчу і Володимир Сисенко і Сергій Бубнов були лаконічними у своїх коментарях. Варто відзначити, що наставник СК "Полтава", хоч і був незадоволений арбітражем, але все ж визнав, що рахунок по грі.

Матч юнацьких команд закінчився перемогою "Легіона" з рахунком 0:1. Крім цього матчу, у першому турі відбулися такі поєдинки

ФК "Кобеляки" (Кобеляки) — "Лубни" (Лубни) — 2:0
(юнаки 0:6)

"Дружба" (Очеретувате) — "Інваспорт" (Полтава) — 1:2
(юнаки 2:2)

Гру "Великі Кринки" (Великі Кринки) — "Колос" (Великі Сорочинці) перенесено. Матч ФК "Ворскла" U17 (Полтава) — "Олімпія" (Савинці) відбудеться у вівторок 7 травня.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →