closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Рівненської області. Огляд 1-го туру

Чемпіонат Рівненської області. Огляд 1-го туру
Изменить размер a+ a-
595
0

У першому ж матчі Чемпіонату Рівненщини ФК "Малинськ" у Вараші розгромив "Ізотоп".

Незважаючи на те, що в суботу, 20 квітня, ФК "Малинськ" у Млинові провів важкий поєдинок проти ФК "Ужгород" у Чемпіонаті України серед аматорів, вже наступного дня команда Богдана Самардака вирушила в протилежний кінець області до Вараша. Стартовий матч Чемпіонату області срібний призер минулорічних змагань, не зважаючи на надщільний графік та певні побоювання за результат, провів "на ура". ФК "Малинськ" розгромив "Ізотоп-РАЕС", який минулоріч став п’ятим у Чемпіонаті Рівненщини, на його полі з рахунком 7:1.

За календарем матч першого туру "атомники" мали проводити в гостях у Малинську. Проте, через неготовність поля стадіону "Ліон", команди досягнули домовленості про перенесення гри до Вараша.

У минулому році ФК "Малинськ" двічі зустрічався з "Ізотопом" у Чемпіонаті області і хоча всі два рази обігрував суперника, проте робив це не надто впевнено. У першому поєдинку в Малинську команда з Вараша першою відкрила рахунок, проте потім пропустила відразу чотири голи. За господарів тоді відзначилися Віктор Кір’ях (двічі), Олександр Гергелюк та Микола Гайдучик. А сам матч завершився з рахунком 4:2. Два рази зуміли атомники вразити ворота Юрія Балаушка і в домашній зустрічі другого кола. Щоправда, перед цим Роман Воробей, Артем Корольчук і Віталій Брикса ще в першому таймі зробили рахунок 0:3.

Щодо звітного поєдинку, то у порівнянні з основою, котра вийшла на поле в Млинові проти ФК "Ужгород", у стартовому складі в матчі проти "атомників" Богдан Самардак зробив відразу дев’ять замін. Винятком стали лише голкіпер Михайло Грицаль та захисник Роман Воробей, які зберегли свої місця у "старті".

Утім, така кардинальна ротація складу на якість гри ФК "Малинськ" якщо і вплинула, то лише позитивно. Вже на 8-й хвилині рахунок у зустрічі відкрив Олександр Гергелюк, за хвилину перевагу гостей збільшив Юрій Яструб, а ще через 10 хвилин відзначився новачок команди Роман Дацюк. Після цього малинчани взяли своєрідний тайм-аут до 26-ї хвилини, коли результат зустрічі став 0:4 після удару Романа Воробея.

Щоправда, на 28-й хвилині Микола Засєкін реалізував пенальті, призначений у ворота гостей і відродив певну надію на позитивний для господарів результат. Але останнє слово у першому таймі залишилося все ж за ФК "Малинськ" і на 39-й хвилині Олександр Гергелюк оформив дубль – 1:5 підсумок першої половини.

Не встигла початися друга частина зустрічі, як "атомники" пропустили шостий м’яч від Олександра Портянка. А от останній гол у матчі довелося чекати, практично, до фінального свистка. На 88-й хвилині Богдан Скоцький встановив остаточний результат зустрічі – 1:7 на користь ФК "Малинськ".

Крупну перемогу у своїй грі здобув і сарненський "Маяк". Щоправда чинний чемпіон приймав удома одного з аутсайдерів минулого сезону, а тому навряд чи розраховував на втрату очок у першому матчі Чемпіонату. Хет-трик Ігоря Носарєва та голи Владислава Степанчука і Миколи Крищука принесли сарненчанам крупну перемогу з рахунком 5:0.

Ще один великий рахунок зафіксували у Млинові, де місцевий СФК "Іква" поступився з результатом 0:3 ФК "Садове". Млинівська команда і в минулому році, виступаючи під назвою "Вілія", зірок з неба не хапала. Натомість садівчани зберегли свій склад міцного середняка та ще й підсилили окремі позиції, тому результат матчу в цілому вияився закономірним. Голи на рахунку Віктора Каращенка, Вадима Жака та Рустама Кишиєва.

Невдалим виявилося перший матч після повернення до обласної еліти в здолбунівського "Локомотива". На власному полі "залізничники" мінімально поступилися радивилівському "Соколу". Фатальний м’яч на 26-й хвилині провів Олександр Бойко.

Єдиний нічийний результат туру зафіксовано у Рафаловці. Бугринська "Калина" цілком могла привезти з Володимиреччини повноцінні три залікові бали після того, як на початку другого тайму кращий бомбардир минулорічної другої ліги Сергій Непомнящий скористався помилкою оборонця господарів та відкрив рахунок. Але ФК "Рафалівка" все ж зумів відігратися на п’ятій компенсованій хвилині матчу завдяки пенальті. Екс-голкіпер ФК "Малинськ" Олександр Шепель, який захищав ворота "Калини", програв дуель Дмитру Серховцю і рахунок 1:1 став остаточним у цій зустрічі.

Результати матчів 1 туру

Здолбунів. Стадіон "Локомотив". 150 глядачів
Арбітр: Андрій Ганіченко (Рівне)
"Локомотив" - "Сокіл" 0:1
Гол: Бойко 26
"Локомотив": Пушик, Зінчук (Гук 90), Панюк, Ткач, Хрусь (Воротеляк 74), Левечко (Удовик 88), Д.Довгалець (Сіліхін 76), Козачук, Сьох, Стельмащук, Горчак
"Сокіл": Бовсунівський, Жилінський, В.Феленюк, Т.Феленюк, Федосенко (Труш 80), Дармовіс (Стейскал 75), Сопронюк, Сурмай, Бойко, Кусак (Стебельський 70), Чудля (Халім 84)
Попередження: Хрусь 13, Воротеляк 79, Козачук 83

Рафалівка. Стадіон "Раф-Брук". 200 глядачів
Арбітр: Андрій Приймачук (Рівне)
"Рафалівка" - "Калина" 1:1
Голи: Серховець +90 (пен.) - Непомнящий 47
"Рафалівка": О.Черевач, Чугай, Л.Федіна, Копач (Гордійчук 68), І.Черевач, Серховець, Прядун (Стельмах 59), Степанюк, Корзюк, Р.Федіна, Волощук (Тележинський 70)
"Калина": О.Шепель, Мартинчук, В.Шепель (Шторгін 78), Марченко, Господинчик, Соловей (Власюк 69), Вознюк (Медун 64), Талімончук, Макарчук, Ткачук, Непомнящий (Терещук 86)
Попередження: Чугай 39, О.Черевач 45, І.Черевач 62, Серховець 67, Тележинський 71, Гордійчук 80 - Ткачук 62, Вознюк 63, О.Шепель 65, Марченко 81, Медун 90

Вараш. Стадіон "Ізотоп". 100 глядачів
Арбітр: Віктор Самков (Кустин, Рівненський район)
"Ізотоп-РАЕС" - "Малинськ" 1:7
Голи: Засєкін +28 (пен.) - Гергелюк 8, Яструб 9, Дацюк 19, Воробей 26, Гергелюк 39, Портянко 47, Скоцький 88
"Ізотоп-РАЕС": Кардаш, Чугай, Засєкін, Поляков, Блищик (Никончук 46), Кедич, Лопатін, Шевчук, Кушнір, Мельнійчук (Якубський 46), Нестерчук (Клесовець 78)
"Малинськ": Грицаль, Воробей (Проневич 83), Портянко, Гергелюк, Мичко (Лойко 82), Яструб, Штандер (Онищук 72), Скоцький, Кір'ях (Кашуба 72), Дацюк (Єременко 72), Гайдучик (Корольчук 82)
Тренер: Богдан Самардак
Попередеження: Кушнір 87

Млинів. Стадіон "Колос". 100 глядачів
Арбітр: Володимир Дзюра (Рівне)
"Іква" - "Садове" 0:3
Голи: Каращенко 23, Жак 50, Кишиєв 86
"Іква": С.Гузоватий, А.Гузоватий (Касянчук 62), Тараканов, Онищук, Ліщишин (Ліщук 54), Рудик (Мачек 71), Хрипа, Веремчук (Панчина 54), Гордійчук (Демидюк 87), Яконюк (Бойко 79), Вишневський
Тренер: Сергій Вишневський
"Садове": Горнік (Мозеров 79), Пархомчук, Макарчук, Цвик (Дмитрук 85), Лозян, Гребінь (Кишиєв 75), С.Новак, Жак (Неберикут 62), Оксенюк (Б.Новак 74), Каращенко, Гайдук (Зубарєв 71)
Попередеження: Хрипа 20, Яконюк 42, Бойко 83, Тараканов 85 - Оксенюк 7, Неберикут 75

Сарни. Стадіон "Мрія". 300 глядачів
Арбітр: Сергій Каращук (Рівне)
"Маяк" - "Коливань" 5:0
Голы: Носарєв 12, Носарєв 36, Крищук 40, Степанчук 58, Носарєв 74
"Маяк": Тимошицький, Василець, Назаренко, Крищук (Степанчук 55), Василечко (Драганчук 61), Хлібович (Степанюк 67), Носарєв, Баранов (Жданюк 54), Ситник (Питель 64), Якимчук (Романчук 59), Козяр (Алімов 54)
"Коливань": Котюк, Годун, Попнюк, Харчук, Ващук, Кравець, Юхименко, Холод, Левчук, Попик, Возняк
Попередеження: Крищук 38 - Годун 60

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →