closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок мера Хмельницького: перші перемоги "Малинська" та "Случа"

Кубок мера Хмельницького: перші перемоги "Малинська" та "Случа"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1291
0

17 лютого на товариському турнірі з футболу, який проходить у Хмельницькому, були зіграні ще два поєдинки. І хоч поточні лідери відпочивали, обидва матчі видалися доволі цікавими.

У першому поєдинку зійшлися хмельницьке "Поділля" U-19 та ФК "Малинськ" з Рівненської області. Гості у трьох попередніх іграх здобули лише один заліковий бал, і, враховуючи той факт, що від матчу до матчу вони прогресують, слід було очікувати атакуючий футбол у їхньому виконанні. Хмельничани, які провели до цього дві гри, одну з яких виграли, мали б докласти чималих зусиль, аби стримати натиск суперника. Адже в складі ФК "Малинськ" чимало гравців із досвідом, а ось у "молодіжці" "Поділля" багато гравців, яких по 17-19 років.

Вже на старті поєдинку футболісти з Рівненщини ледь не відкрили рахунок. Але "Поділля" врятував голкіпер Єгор Нестеренко. А далі, по суті, пішла гра на зустрічних курсах. І хоч "Малинськ" володів ініціативою, але останнього пасу чи удару підопічним Богдана Самардака не вистачало.

Молоді "Поділля" було важкувати в єдиноборствах із потужними гравцями з Рівненщини. Утім, хмельничанам вдавалося зберігати ворота на замку до 44 хвилини, поки "не привезли" штрафний у власні ворота. У малинчан є кому виконувати такі стандарти. Василь Лойко, який напередодні зі штрафного забив вінницький "Ниві", відзначився і цього разу. Отож, на перерву команди пішли за рахунку 0:1.

У другому таймі "Поділля" U-19 заграло жвавіше. Але реальної загрози воротам суперника так і не створили. Гості ж, склалося враження, дещо заспокоїлися і "катали" м'яч, як то кажуть, на досвіді. Навіть могли збільшити свою перевагу, але хмельничан врятувала стійка. Утім, "Малинську" все одно вдалося забити ще раз – на 83 хвилині відзначився Микола Гайдучик. У підсумку команда з Рівненщини виграла 2:0 та здобула свою першу перемогу на турнірі в Хмельницькому.

У другому матчі шостого ігрового дня зіграли два представники першості Хмельницької області. Це чемпіон області красилівський "Случ" та бронзовий призер обласної першості старокостянтинівський "Случ". Щоправда, склади обох команд у сьогоднішньому матчі можна назвати експериментальними.

У складі красилівчан вийшло чимало молодих гравців. Та й у старокостянтинівської команди також – здебільшого тих, хто грав за СК "Хмельницький".

Зазначимо, що обидва "Случі" на "Кубку міського голови Хмельницького" ще не здобували очки, а тому саме сьогодні хтось із них мав поповнити свій очковий багаж.

Тривалий час на полі в першому таймі точилася рівна боротьба. А потім… У ворота красилівського "Случа" "посипалися" голи. Спочатку на 38 хвилині відзначився Олексій Соловей. А після перерви два голи на 58 та 64 хвилинах забив Антон Федоров. Ще один м'яч на 78 хвилині матчу на свій рахунок записав Сергій Шкрябець.
Отож, старокостянтинівський "Случ" переміг 4:0.

Турнірне становище команд після ігор 17 лютого:

1. "Агробізнес" - 9 очок (3 матчі)
2. "Поділля" - 6 (2)
3. "Нива" Т. – 6 (4)
4. "Нива" В. – 4 (3)
5. ФК "Малинськ" - 4 (4)
6. "Случ" С. – 3 (3)
7. "Поділля" U-19 – 3 (3)
8. "Случ" К. – 0 (2)

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →