closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок мера Хмельницького: вдалий старт "Поділля" та "Агробізнеса"

Кубок мера Хмельницького: вдалий старт "Поділля" та "Агробізнеса"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
878
0

Відбулися чергові два матчі товариського турніру, який стартував напередодні. 10 лютого на старт "Кубку міського голови Хмельницького" вийшли одні з фаворитів змагань – хмельницьке "Поділля" та волочиський "Агробізнес". Щоправда, грали вони не між собою, а проти інших учасників.

Для ФК "Малинськ" матч із "Поділлям" став другим на турнірні. Вчора, команда з Рівненщині стартувала поєдинком проти "Ниви" з Теребовлі та поступилася з рахунком 0:3. Сьогодні ж аматорам довелося грати із господарями турніру, які готуються до весняної частини в другій лізі.

Склад "Поділля" був доволі звичним для осінньої частини офіційного чемпіонату. Віталій Костишин виставив на перший тайм такий склад: Дворник, Швець, Воловик, Гресь, Штаненко, Музичук, Ліповуз, Каверін, Муляр, Гладкий. Ще один футболіст, який зіграв за хмельничан, приїхав на перегляд. І він, між іншим, відіграв увесь матч. Тоді як більшість інших гравців згодом отримали можливість відпочити.

Щодо складу "Малинська", то відзначимо, що другий матч поспіль за цю команду зіграв Степан Рижук, який минулого сезону грав за "Поділля". Щоправда, команда з Рівненщини ще переглядає захисника, який родом з Хмельниччини.
Господарів доволі впевнено розпочали поєдинок, а тому не дивно, що вже на 6 хвилині матчу змогли відкрити рахунок у грі. Після прострілу Андрія Муляра м’яч у власні ворота зрізав Богдан Скоцький.

Читайте також: Кубок мера Хмельницького: перші матчі, перші несподіванки

Хмельничани домінували на полі, ось тільки збільшити свою перевагу тривалий час не могли. Гості ж намагалися грати на рівних, але кидалося в очі, що аматорський колектив із Рівненщини ще далекий від оптимальних кондицій. Щоправда, гравці "Поділля" також лише нещодавно розпочали підготовку. Утім, другий гол у ворота "Малинська" був забитий ще до перерви. Володимир Гладкий вийшов віч на віч із голкіпером, який наче потягнув удар форварда "Поділля", але Гладкий дограв епізод до кінця і добив смугастого в сітку воріт – 2:0.

У другому таймі тренерський штаб "Поділля" почав поступово змінювати гравців. І гра дещо вирівнялася. До того ж, на 55 хвилині поєдинку, ФК "Малинськ" відіграв один гол – відзначився Анатолій Онищук. За рахунку 2:1 у матчі з’явилася інтрига.

Та крапкі над "і" були розставлені за сім хвилин. Спочатку на 71 хвилині Артем Гайдаш замкнув навіс Яна Морговського (обидва вийшла на заміну в другому таймі), а на 78 хвилині забив і футболіст, якого "Поділля" переглядало.

Футболісти "Малинська" намагалися відігратися, але хмельничани надійно грали в захисті. За декілька хвилин до завершення матчу Віталій Костишин навіть випустив на поле двох гравців з молодіжної команди. Отож, "Поділля" перемогло 4:1 і очолило турнірну таблицю турніру.

Наступним поєдинком у "Кубку міського голови" став матчем першолігового волочиського "Агробізнеса" та бронзового призера чемпіонату Хмельницької області старокостянтинівського "Случа". Звісно, що фаворитом цього протистояння був "Агробізнес". І не лише через те, що команда грає в першому дивізіоні ПФЛ, а через нинішній оновлений "Случ". Адже за старокостянтинівську команди зіграло чимало гравців, які торік грали за інші аматорські клуби з Хмельниччини.

Наставник волочиської команди Андрій Донець задіяв у цій грі два склади. І в обох зіграло декілька футболістів, що прибули на перегляд. Утім, мабуть, бойовим можна назвати склад, який вийшов у першому таймі: Чернобай, Курило, гравець на перегляді, Бойчук, Гагун, Юхимович, Чепурненко, Пліс, Черненко, Слотюк, гравець на перегляді.
"Агробізнес" увесь матч тримав у напрузі захист "Случа". А на 10 хвилині, коли забив Руслан Черненко, здавалося, що команда з Волочиська "не помітить" суперника. Утім, це підготовчі збори, під час яких футболісти здобувають ігрову практику, а тренери випробовують різні схеми ведення гри. Можливо, саме через глядачі, які прийшли на матч у Хмельницькому, не побачили феєрію голів.

Свій другий гол волочиська команда забила вже в другому таймі, коли відзначився ще один футболіст на перегляді. Відзначимо, що в другій сорокап’ятихвилинці Андрій Донець задіяв суміш досвіду із молодістю. Разом із Богданом Семенцем, він випустив ряд молодих виконавців із дублюючого складу. Ну, а матч так і завершився перемогою "Агробізнеса" з рахунком 2:0.

Матчі третього ігрового дня "Кубка міського голови Хмельницького" відбудуться 13 лютого в середу. Тоді об 11.00 зіграють вінницька та теребовлянська "Ниви", а о 14.00 - "Поділля" U-19 та "Агробізнес".

Турнірне становище команд.
1. "Поділля" - 3 очки (1 матч)
2. "Нива" (Теребовля) – 3 (1)
3. "Агробізнес" - 3 (1)
4. "Поділля" U-19 – 3 (1)
5. "Случ" (Красилів) – 0 (0)
6. "Нива" (Вінниця) – 0 (1)
7. "Случ" (Старокостянтинів) – 0 (1)
8. "Малинськ" - 0 (2)

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →