closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок мера Хмельницького: перші матчі, перші несподіванки

Кубок мера Хмельницького: перші матчі, перші несподіванки
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1451
0

Сьогодні, 9 лютого, відбулися перші два матчі товариського турніру, який триватиме до третього березня. Матчем відкриття "Кубку міського голови Хмельницького" з футболу став поєдинок місцевого "Поділля" (молодіжної команди, за яку грають футболісти віком до 19 років) проти вінницької "Ниви", яка виступає в другій лізі чемпіонату України та посідає четверте місце.

Звісно, фаворитом цього матчу вважалися вінничани. Щоправда, "Ниву" під час зимової паузи в змаганнях команд-майстрів залишили ряд провідних футболістів. А тому наставник вінничан Нгаха Колінс шукає варіанти, ким замінити тих, хто пішов. Утім, в складі вінничан є чимало досвідчених футболістів. Ну, а "Поділля" U-19 – це молоді гравці, з яких лише один Роман Худік спробував "на смак" другу лігу в складі основного "Поділля". А решта… Хіба що Майко інколи з’являвся в другій лізі (але в цьому сезон). Та й 17-річний Сергій Якобчук зіграв чотири хвилини. Словом, молодь "Поділля", теоретично, у цьому матчі влаштувала б і нічия.

Утім, матч почався за рівної гри. Вінничани згодом все таки заволоділи ініціативою, щоправда якихось проблем голкіперу "Поділля" майже не створювали. Хмельничани ж намагалися десь вийти в атаку, та, складалося враження, їм заважало хвилювання.

Перші хвилин 30 господарі поля ще трималися, а далі… почали помилятися. Як наслідок, на 40 хвилині "Нива" заробила пенальті. Досвідчений 29-річний Ігор Маляренко не зміг переграти 20-річного Єгора Нестеренка (він із разом Олександром Погорілим найстарші гравці в "Поділлі" U-19 – обом вже по 20 років, але за рішенням тренерів зіграли за "молодіжку"). Нестеренко відбив м'яч, ось тільки далі Денис Долінський встиг на добивання та відкрив рахунок у матчі.
Перший тайм так і завершився перемогою "Ниви" 1:0.

Після перерви вінничани майже замінили увсеь склад команди. "Поділля" ж проводило поступові заміни. І другий тайм видався ще сухішим на моменти. Але найцікавіше було наприкінці. Чим ближче до завершення гри, тим частіше хмельничани почали атакувати. І одна з атак завершилася голом Дмитра Низовця, 17-річного капітана "Поділля".

Ще через декілька хвилин хмельничани заробили пенальті, який реалізував Сергій Якобчук. І рахунок став дещо несподіванним – 2:1. До слова, у складі "Поділля" U-19 на той момент команда була майже з усіх гравців, яким… по 17 років.

"Нива" намагалася врятуватися від поразки. Але не змогла. А тому "Поділля" виграло свій перший матч на турнірі й стало лідером змагань. Хоча б на певний час.

Ще в одному матчі сьогоднішнього дня зустрілися ФК "Малинськ" з Рівненської області та "Нива" з Теребовлі Тернопільської області. Матч завершився з рахунком 3:0 - перемогла команда з Тернопільщини. І це теж можна назвати несподіванкою, адже "Нива" грає в першості області, а "Малинськ" є одним із лідерів аматорського чемпіонату України в групі "1".

Вже завтра, 10 лютого, відбудуться чергові два матчі Кубку. О 13.30 на стадіоні ДЮСШ №1 хмельницьке "Поділля" протистоятиме "Малинську", а о 16.00 волочиський "Агробізнес" проекзаменує старокостянтинівський "Случ".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →