closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Руслан Ротань: "Я б із задоволенням пограв у чемпіонаті Полтавщини"

Руслан Ротань: "Я б із задоволенням пограв у чемпіонаті Полтавщини"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1499
0

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань 30 січня у Полтаві презентував автобіографічну книгу "Руслан Ротань #29", інформує кореспондент sport.pl. Владислав Власенко.

На захід завітало не надто багато людей, але майже всі вони мали стосунок до футболу та конкретно до Руслана. Презентацію відвідали колеги Руслана по молодіжній збірній України Олександр Мелащенко та Євген Гресь, футболісти "Ворскли", а також друзі і брати Руслана.

Після формальної офіційної частини, на якій виступили головний редактор книги Максим Андрущенко та дружина Руслана Ротаня, колишній футболіст, а нині тренер відповів на запитання публіки і розповів про полтавські розділи книги.

- Полтава у мене завжди асоціюється з дитинством. Я з 13 років у Дніпрі, і приїжджав сюди лише на канікули. Приїзд сюди завжди був святом. Я не можу сказати, що місто сильно змінилося з того часу. Я в дитинстві ходив на "Ворсклу", коли грав мій батько. Пам’ятаю, я навчався у шостій школі, і на футбольних полях поблизу педінституту (нині ПНПУ ім. В. Г. Короленка) прогулював уроки (сміється)"

Хочу зробити комплімент футболістам "Ворскли". У нас свого часу була схожа ситуація у "Дніпрі" з невиплатами зарплат і т. д. Я розумію з чим хлопцям довелося зіткнутися. Втім, вони зібралися і фактично без грошей вийшли до Ліги Європи. І подивіться, зараз полтавських вболівальників поважає вся Україна. Впевнений, що наступна ЛЄ буде для ворсклян більш вдалою, і вже з євровесною. Я щиро бажаю цього "Ворсклі".

Читайте также: Офіційно: Рева, Мелащенко і Кардаш увійшли до тренерського штабу молодіжної збірної України

Я б із задоволенням пограв у чемпіонаті Полтавщини, тільки запрошуйте (сміється). Мені не вистачає того драйву, що був раніше. Ще хочеться тренуватися, бігати, грати. Я б з радістю пограв на аматорському рівні. А тим більше, якщо це буде чемпіонат Полтавської області, я обома руками за це".

Зазначимо, що всі кошти виручені з книги Руслан обіцяє витратити на благодійність, а конкретно на допомогу онкохворим дітям.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →