closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

КДК ФФДО: "Перемогу-2" виключено з Суперліги

КДК ФФДО: "Перемогу-2" виключено з Суперліги
Изменить размер a+ a-
852
0

КДК Федерації футболу Дніпропетровської області розглянув інцидент, що стався після завершення матчу обласного чемпіонату між командами "Перемога-2" та "Лозоватка". Були прийняті наступні рішення:

Читайте также: В Днепропетровской области президент клуба и футболисты избили арбитра

  • За неправомірні дії вболівальників команда "Перемога-2" покарана штрафом у розмірі 5 000 грн.
  • За порушення норм статутних і регламентних документів команду "Перемога-2" виключили зі складу учасників чемпіонату області. Також їй заборонена участь у турнірах, які проходять під егідою ФФДО, до 31 грудня 2019-го року.
  • Гравець "Перемоги-2" В’ячеслав Бондарчук за навмисне пошкодження майна стадіону "Олімпійські резерви", а також за використання фізичної сили по відношенню до офіційної особи матчу після закінчення матчу, дискваліфікований на один рік.
  • Президент "Перемоги-2" Феміс Сагіров за навмисне пошкодження майна стадіону "Олімпійські резерви", а також за використання фізичної сили по відношенню до офіційної особи матчу після закінчення матчу, дискваліфікований від участі в будь-якої футбольної діяльності, що проводиться під егідою Федерації футболу Дніпропетровської області, терміном на 5 років.
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →