closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Президент ФК "LS GROUP" Геннадій Дем’яненко взяв участь у всеукраїнському флешмобі (+Відео)

Президент ФК "LS GROUP" Геннадій Дем’яненко взяв участь у всеукраїнському флешмобі (+Відео)
Изменить размер a+ a-
2048
0

Футбольна команда "LS Group" із Сумщини та її головний тренер Ярослав Песоцький підтримали всеукраїнський флешмоб "Біжи за футбол" та передали виклик на пробіжку президенту свого клубу Геннадію Дем’яненку, його дружині Світлані та голові Федерації футболу Сумської області Андрію Прохоровичу. Інформацію про це розміщено на офіційних аккаунтах клубу в Instagram та Facebook.

Геннадій Дем’яненко відповів на виклик і під час пробіжки передав естафету заступнику голові Сумської облдержадміністрації Вадиму Акпєрову, Андрію Прохоровичу та футбольному клубу "Lex-VSK". Відповідне відео розміщено в Instagram та Facebook.

"Я з великим задоволенням прийняв естафету від президента "LS Group" Геннадія Дем`яненка. Отримав масу позитивних вражень від участі у флешмобі "Біжи за футбол". Популяризація спорту конче необхідна для України. Подібний флешмоб популяризує здоровий спосіб життя, зокрема розвиток футболу. Я, до слова, підтримую здоровий спосіб життя, є давнім і палким уболівальником. Народився у Донецьку, тож із дитинства вболіваю за "Шахтар". Найближчої середи підтримуватиму донеччан у Харкові, у поєдинку Ліги чемпіонів проти німецького "Хоффенхайма", - зазначив Вадим Акпєров.

Чекаємо на реакцію інших посадовців та спортсменів із продовження цього цікавого, а, головне, спортивного флешмобу та відео їхніх пробіжок.

Нагадаємо, телеканали "Футбол 1/Футбол 2" запустили флешмоб "Біжи за футбол". Зокрема директор телеканалів "Футбол" Олександр Денисов на своїй сторінці в Instagram розмістив відео, в якому повідомив про початок нового флешмобу "Біжи за футбол". Він передав естафету В'ячеславу Шевчуку, Євгену Левченку, а також Олені Жушман. Екс-півзахисник збірної України Євген Левченко вже встиг прийняти цей виклик і передав естафету Віктору Вацку, Олександру Яковенку і Віктору Леоненку. На сьогодні челендж набув всеукраїнського масштабу.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →