closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Хмельницької області. Анонс 6-го туру

Чемпіонат Хмельницької області. Анонс 6-го туру
Изменить размер a+ a-
2605
0

У суботу, 16-го червня, відбудуться матчі шостого туру чемпіонату Хмельницької області. "Случ" (Красилів) ігровий вікенд пропускає, що надає можливість іншим командам скоротити відставання від лідера.

Максимально наблизитися до красилівців може інший "Случ" - з міста Старокостянтинів. Команда на виїзді протистоятиме "Славуті", яку двічі розгромила у минулому році (5:1 та 5:0). Славучани наразі мають у пасиві серію з трьох поразок поспіль (сумарний рахунок – 2:13) та з одним очком у активі посідають останнє місце у турнірній таблиці.

Читайте также: Турнірна таблиця чемпіонату Хмельницької області

У центральному матчі туру "Дунаївці" прийматимуть "Хмельницький". У команді з обласного центру відбулися значні кадрові зміни: посаду головного тренера залишив Олександр Алієв, разом з яким "городян" залишили більшість провідних футболістів. Знекровлені чисельними кадровими втратами хмельничани тиждень тому вдома поступилися "Іскрі" (1:3). Мабуть, нічого доброго не віщуватиме їм й майбутня зустріч з "Дунаївцями", які прагнуть реабілітуватися за поразку від "Случа" (Старокостянтинів).

Читайте также: Чемпіонат Хмельницької області. "Хмельницький" - "Іскра"1:3 (Відео)

Ще в одному матчі натхненна перемогою над "Хмельницьким" "Іскра" прийматиме "Фортецю" (Кам’янець-Подільський). Остання в цьому сезоні досі не перемагала, проте, у чотирьох матчах зазнала лише однієї поразки.

Розклад матчів 6-го туру

МФК "Славута" – "Случ" (Старокостянтинів)

"Іскра" (Теофіполь) – "Фортеця" (Кам’янець-Подільський)

ФК "Дунаївці" – ФК "Хмельницький"

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →