closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Бразильці упевнено переграли ветеранів Рівного у товариському матчі

Бразильці упевнено переграли ветеранів Рівного у товариському матчі
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
973
0

У суботу 2 червня відбувся міжнародний товариський матч між збірними командами ветеранів Рівного та Бразилії. За поєдинком усі охочі могли спостерігати на стадіоні "Авангард".

Варто зауважити, що за ветеранів Бразилії зіграв Діого Рінкон відомий в Україні за виступами у команді київського "Динамо". До і після матчу із ним охоче фотографувалися і гравці й уболівальники.

Бразильці упевнено переграли ветеранів Рівного у товариському матчі - изображение 1

Одразу після початку матчу Данілло відкрив рахунок. У другому таймі він же на 49 хвилині оформив дубль. Другий гол рівненська команда пропустила після розіграної комбінації на 10 хвилині - у другому таймі Рей записав на свій рахунок хет-трик.

Іще один гол рівняни пропустили з пенальті, призначений за фол останньої надії у власній штрафній Юрієм Гаркушею - можливість реалізував на 41 хвилині Мандрі.

У нашої збірної було декілька можливостей забити бодай один м`яч, однак надійна гра воротаря бразильців Лукаса зводила намарно ці спроби.

"Збірна ветеранів Рівного" - "Збірна ветеранів Бразилії" - 0:6 (0:2)

02.06.2018, стадіон "Авангард", 200 глядачів.

Голи: Danillo Scarpelli Dourado (3, 49), Ray Ferreira Martha de Freitas (10, 57, 60), Mandriy (Vagner Oliveira Santana) (41 п)

Збірна ветеранів Рівного: Юрій Кумейко, Сергій Гвоздь, Юрій Гриценко, Олександр Григорович, Олег Синицький, Андрій Федорчук, Сергій Вознюк, Павло Іщук, Василь Штундер, Богдан Самардак, Дмитро Гацкевич, Юрій Гаркуша, Дмитро Парух, Тарас Лещинський, Юрій Євтушок, Анатолій Остапчук, Сергій Остапчук, Юрій Одирака.

Збірна ветеранів Бразилії: Лукас, Данілло, Шікіньо, Рей, Юр, Жоау, Жульєн, Рінкон, Марсело, Мандрі, Маркус + Кадепський, Озарчук, Хоменко (усі ХФК "Надія").

Попередження: Юрій Гаркуша (41) - Mandriy (Vagner Oliveira Santana) (12)

Арбітри: головний - Сергій Милян, асистенти - Володимир Саварин, Володимир Присяжнюк.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →