closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

УТК – володар Кубка Черкаської області

УТК – володар Кубка Черкаської області
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
2667
0

На головній арені області був зіграний фінал Кубка Черкащини. Матч як і очікувалося став окрасою футбольного сезону. За поєдинком на трибунах Центрального стадіону спостерігало 1700 глядачів, що в три рази перевищило середню відвідуваність матчів професіонального першолігового "Черкаського Дніпра".

Команди вийшли на смарагдовий газон заточеними на футбольну битву за почесний трофей – Кубок Черкащини. Клуби-фіналісти привезли значні групи підтримки, які не замовкали ні на секунду. Наелектризованість буквально висіла у повітрі.

Зі стартового свистка розпочалася позиційна боротьба за центр поля. Перший небезпечний момент призвів до забитого голу. Володимир Ординський класною передачею відрізав двох захисників – Вадим Гонщик увірвався до карного майданчика, де був зупинений недозволеним прийомом захисником уманчан Євгенієм Лутом. Капітан драбівчан Юрій Дмитренко з одиннадцятиметрової позначки чітко реалізував пенальті на 14-ій хвилині поєдинку.

УТК у боргу не залишився – Олександр Раковський дальнім пострілом загнав шкіряну кулю у "дев’ятку" воріт драбівчан – 1:1.

Команди і не збиралися зупинятися на досягнутому. Простріл із правого флангу від активного Вадима Гонщика ледь не дійшов до Олександра Колоса, а за УТК зі штрафного небезпечно пробив над поперечкою Олександр Раковський.

Наприкінці першого тайму номінальні господарі поля перехопили ініціативу: Олександр Бичков ледь не застукав зненацька в ближньому куту воротаря "тепличників" Володимира Щербину. А вкомпенсований перед перервою час драбівчани повинні були вдруге забивати. Після навісу від Вадима Гонщика в притул головою в голкіпера УТК пробив Володимир Ординський.

Другий тайм розпочався у в’язкій позиційній, а місцями і жорсткій боротьбі. Темп гри у порівнянні із першим таймом значно впав. Основні події відбулися у компенсований арбітром час. Дмитро Подколзін з лінії карного майданчика перевірив реакцію Андрія Лєнчінкова на ближній стійці. Розмашисту атаку "Альтаїра" Артем Білоус завершив ударом головою вище воріт, а прострільну флангову передачу Вадима Гонщика відразу могли замкнути Денис Бреус і Володимир Ординський.

Перша ж атака в додатковий час обернулася голом – на простріл від лицьової лінії від Романа Потапова на дальній стійці результативно відгукнувся Арсен Манасян. "Альтаїр" побіг відігруватися і наразився на контратаку уманчан – Манасян, в чергове замкнувши фланговий простріл Потапова, оформив дубль у звітному матчі – 1:3.

Спроби драбівчан нав’язати гру не принесли їм бажаних дивідендів. Дві гарні нагоди вразити ціль ударом головою мав півзахисник Максим Кретов.

Заключною сторінкою обласного фіналу стала нестримна радість переможців і смуток переможених.

"Альтаїр" (Драбів) – ФК УТК (Уманський р-н) 1:3

3 червня. 2018 року. м.Черкаси. КП "Центральний стадіон". 1700 глядачів.

Арбітри: Ю.Фощій (Черкаси), М.Погорілий (Кам’янка), М.Бурлай (Черкаси).

Делегат-інспектор: П.Лаврінець (Канів).

"Альтаїр": А.Лєнчінков, О.Гопка (В.Аджубей, 67; П.Степанов, 93), Ю.Дмитренко, С.Грищук (А.Білоус, 82), В.Вдовика (М.Кретов, 100), В.Гонщик, О.Бичков (Д.Бреус, 58), О.Лобов, В.Ординський (С.Біда, 95), О.Колос, Д.Черниш. Запасний: Я.Магльований. Тренер: Р.Поліщук. Президент: Г.Плічкою

УТК: В.Шербина, С.Дудник, В.Олефір, Д.Подколзін, Є.Лут (Р.Потапов, 29), В.Горобець, Ю.Степанюк, Р.Коломієць (А.Рудь, 87; Є.Єжаченко, 117), С.Троян, О.Раковський (А.Манасян, 80), Ібрахім Мунір (В.Трегубов, 120+3). Запасний: В.Єрошов. Тренер: О.Казанюк. Президент: М.Гордій.

Голи: Ю.Дмитренко (14 пен.) – О.Раковський (18), А.Манасян (92, 105).

Попередження: О.Лобов (27) – Р.Коломієць (44), Є.Єжаченко (118).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →