closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Пригоди українців в Канаді: "Воркута" перемагає в "українському дербі" (+Відео)

Пригоди українців в Канаді: "Воркута" перемагає в "українському дербі" (+Відео)
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
3243
0

У неділю, 13 травня, стартував новий сезон Канадської футбольної ліги. Чемпіонат відкрило українське дербі – протистояння команд "Юкрейн Юнайтед" та ФК "Воркута". В міжсезоння ці клуби поповнилися новими футболістами з України. Зокрема до "Юкрейн Юнайтед" доєднався кращий гравець чемпіонату Львівської області-2017 Назар Міліщук, а також Ігор Малиш, який донедавна виступав за "Авангард" (Краматорськ), Роман Дацюк з ОДЕКа (Оржів) і Сергій Савченко. ФК "Воркута", своє чергою, поповнили Богдан Рябець, Олександр Яремчук та Олександр Тарасенко.

Господарі поля в середині першого тайму вийшли вперед. Проте, ще до перерви "Воркута" зусиллями колишнього нападника тернопільської "Ниви", чернівецької "Буковини" та рівненського "Вереса" Олександра Лакусти відігралася.

Долю зустрічі вирішив епізод, що стався на 77-й хвилині. Арбітр призначив пенальті у ворота "Юкрейн Юнайтед", який реалізував рекордсмен "Буковини" за кількістю проведених матчів у чемпіонатах України Олег Керчу.

"Юкрейн Юнайтед" - "Воркута" 1:2

Голи: Чорний 30 - Лакуста 43, Керчу 77 пен

"Воркута": Мусієнко, Яремчук, Тарасенко, Волчков, Бідловський, Рябий, Керчу, Мельник, Урсуленко, Солонинко, Лакуста. На заміну виходили: Гайдаржі, Гальчук, Рябець, Дяченко, Івлев

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →