closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок Чернівецької області: "Коровія" реваншувалася за поразку в чемпіонаті від "Кіцманя"

Кубок Чернівецької області: "Коровія" реваншувалася за поразку в чемпіонаті від "Кіцманя"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
641
0

Стартував цьогорічний Кубок Чернівецької області з футболу серед аматорів. Перший поєдинок у рамках 1/8 Кубку відбувся в Коровії, де місцева команда приймала МСК "Кіцмань". Цікаво, що кількома днями раніше "Коровія" і "Кіцмань" вже грали між собою матч на цьому ж полі, але в рамках Чемпіонату області. Тоді перемогу з рахунком 1:2 святкували кіцманські гості, й тому "дубль два" очікувався з обидвох сторін з великим нетерпінням: або мав відбутися реванш господарів, або "Кіцмань" доказував свою перевагу над "Коровією" в нинішньому сезоні.

Гра вийшла чимось схожою на попередню, але, водночас, і зовсім іншою. Так, "Коровія" на правах господаря володіла ініціативою, але цього разу набагато плотніше зіграла у захисті. Рахунок теж відкрили коровійські футболісти, хоча ця перевага довго не протрималася. Майстерність дуету Бакалярик – Раца далася взнаки: рівновага у грі відновилася доволі швидко. А от далі…

Велика кількість моментів від господарів втілилася ще у два м’ячі, а от кіцманчани більше забити так і не змогли. Так, знову був дуже спірний момент із непризначеним пенальті, який міг суттєво вплинути на результат матчу, але більше у гостей так нічого і не було. "Коровія" впевнено контролювала хід гри і промахів у захисті не допускала, тому підсумкові 3:1 на користь господарів виглядають логічно і справедливо.

"Ми розпочали сезон із двох дуже непростих ігор і вже знаємо, як і над чим нам далі працювати, – каже один із керівників МСК "Кіцмань" Олег Скорейко. – Команда в нам підібралася непогана, проте складно розпочинати рік із трьох виїздів поспіль. Сподіваємося, що впораємося із цим і рухатимемося до омріяних нагород".

"Кіцмань" вибуває з розіграшу Кубку області-2018, а "Коровія" на правах одного з фаворитів кубкових баталій іде далі. Цей матч підтвердив, що на нас чекає дуже цікавий та непередбачуваний сезон.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →