closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Збірна ветеранів України проведе два матчі в Севільї

Збірна ветеранів України проведе два матчі в Севільї
Изменить размер a+ a-
1808
0



У зимову пору року, коли футбол в Україні взяв паузу, національна збірна серед ветеранів продовжує закордонне турне.

Любителі футболу вже знають, що очолювана Анатолієм Дем'яненком команда зіркових українських футболістів минулих років в кінці листопада успішно виступила в США, перемігши в турнірі "Кубок Легенд", а в січні зайняла друге місце в Грузії на турнірі пам'яті Давида Петріашвілі. І ось, новий виклик для найкращих гравців країни, цього разу від провідних іспанських клубів.

За сприяння ТОВ "Агробізнес" і Федерації футболу України на самому півдні Піренейського півострова збірна України проведе два матчі. 5-го лютого зустрінеться з ветеранами ФК "Севілья", а наступного дня з ФК "Бетіс". В Андалузії проживає одна з найчисельніших українських діаспор в Європі, для якої зустріч з українськими футболістами стане справжньою віддушиною. Вхід на обидва матчі буде вільним, а в якості презентів для найактивніших уболівальників збірна приготувала командні постери.

"Для нашої країни важливо підтримувати зв'язок з українцями по всьому світу, - розповідає організатор і куратор збірної Олег Собуцький. - Футбол в цьому може грати одну з ключових ролей. Ми раді бачити всіх любителів футболу на наших матчах, зустрічаємося з представниками діаспори, спілкуємося на різні теми. Ви самі бачите, які гучні за футбольними мірками імена зібрані в нашій команді. Хоча матчі носять товариський характер, тренер Анатолій Дем'яненко налаштовує команду тільки на перемогу. Хочемо порадувати глядачів красивою грою і гідно представити Україну в дружній нам країні".

Склад збірної України вже зараз викликає передчуття у футбольних гурманів! Воротарі Віталій Рева та Всеволод Романенко, польові гравці Володимир Єзерський, Сергій Беженар, Сергій Нагорняк, В'ячеслав Свідерський, Мирон Маркевич, Дмитро Пінчук, Андрій Оксимець, Едуард Цихмейструк, Олександр Венглинський, Олександр Косирін, Сергій Назаренко, В'ячеслав Шевчук, Віктор Мороз, Олег Собуцький, Андрій Донець, Олег Шелаєв та Віталій Самойлов. Відзначимо, що для Сергія Назаренка та В'ячеслава Шевчука, які тільки що завершили активні виступи, звітні матчі за ветеранську збірну стануть прем'єрними в кар'єрі.

Вельми солідний склад підібрали і суперники. У "Севільї" близько 20 гравців, серед них всім відомі Карлос Марчена, який став у складі збірної Іспанії чемпіоном світу і Європи, Хуан Редондо, Антоніто, Пако Галлардо та інші. Ще однією родзинкою візиту до Севільї стане відвідування українською делегацією матчу лідерів Прімери "Севілья" - "Вільярреал".

Що цікаво, досвід протистояння команд України та Іспанії є не лише на рівні клубів та збірних, а й у ветеранському футболі. Цього січня ветеранська збірна України вже зустрічалася зі збірною Іспанії. Був дуже цікавий та драматичний поєдинок, на груповому етапі турніру пам’яті Петріашвілі, українці в ньому перемогли 3:2 (м’ячами відзначились Цихмейструк, Донець та Пінчук), що в підсумку допомогло випередити іспанців у турнірній таблиці. Тепер із нетерпінням очікуємо нових зустрічей із законодавцями мод у світовому футболі останнього десятиріччя. Є чудова нагода нехай і в дружніх зустрічах підтвердити високий клас українських майстрів м’яча та шляхом футбольної дипломатії наголосити, що Україна є мирною, красивою країною, яка прагне посісти гідне місце в європейському співтоваристві.

Збірна ветеранів України проведе два матчі в Севільї - изображение 1
Збірна ветеранів України проведе два матчі в Севільї - изображение 2Збірна ветеранів України проведе два матчі в Севільї - изображение 3Збірна ветеранів України проведе два матчі в Севільї - изображение 4
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →