closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Футбольне свято на "Олімпійському" (+ Фото)

Футбольне свято на "Олімпійському" (+ Фото)
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1573
0

У другу суботу вересня Київ перетворився на спортивну столицю України. Адже вже традиційно у цей день наша країна святкує День фізичної культури і спорту, в рамках якого на НСК "Олімпійський" відбувся "Олімпійський урок-2016". Федерація футболу України, у свою чергу, ініціювала проведення спортивного заходу для дітей з нагоди проведення в Європі "Тижня масового футболу УЄФА-2016".

Футбольний фестиваль, яке вперше в історії було організовано на території головної спортивної арени країни, відвідали такі легенди вітчизняного спорту №1, як Олег Кузнецов, Іван Яремчук, Олександр Головко, Володимир Мунтян, Олександр Мелащенко, Павло Шкапенко і Олександр Шовковський. До слова, багаторічній страж воріт київського "Динамо" потрапив у полон до натовпу дітей, які прагнули отримати заповітний автограф і зробити пам'ятне селфі із кумиром.

"Пам’ятаю, як я стояв маленьким хлопчиком, а до нас завітали славетні гравці київського "Динамо" - Леонід Буряк та Олексій Михайличенко - і поділилися своїм натхненням задля того, щоб ми завойовували перемоги, здобували медалі і кубки, а найголовніше – прославляли наш український футбол. Хочу побажати, щоб ви ніколи не зупинялися на півшляху і завжди досягали своїх мрій", - привітав маленьких учасників змагань Олександр Шовковський.

У свою чергу, перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко, який взяв участь у заході від національної асоціації, побажав юним гравцям великих перемог у житті: "Хотілося б, щоб у кожного з вас була своя велика перемога. У когось в футболі, у когось в навчанні, а ще у когось - в реалізації подальших життєвих планів. Не знаю, хто з вас стане майбутніми талановитими футболістами, як Андрій Шевченко, Олег Блохін чи Євген Коноплянка, але я впевнений, що кожен з вас є справжнім патріотом України і буде гідним громадянином нашої держави".

У змаганнях взяли участь чотири команди, сформовані з хлопчиків і дівчаток 2010 року народження - ДЮФК "Арсенал", "Динамік", "Чемпіон" та "Ніка". У перервах між поєдинками тренери національних збірних команд організовували цікаві конкурси для майбутніх футболістів. У підсумку, "Динамік", очолюваний екс-футболістом київського "Динамо" Олександром Радченком, завоював Кубок переможця турніру. Але жоден з учасників спортивного свята не залишився без подарунку, отримавши на згадку дипломи та пам'ятні призи у вигляді футбольного інвентарю.

Також в рамках соціального проекту ФФУ "PLAY AWAY, PLAY EVERYWHERE - Грай в гостях, грай скрізь" відбувся матч серед команд дітей-переселенців, сім'ям яких довелося залишити свої будинки в результаті військового конфлікту на Донбасі і переїхати з анексованого Криму в інші регіони України.

Футбольне свято на "Олімпійському" (+ Фото) - изображение 1Футбольне свято на "Олімпійському" (+ Фото) - изображение 2Футбольне свято на "Олімпійському" (+ Фото) - изображение 3Футбольне свято на "Олімпійському" (+ Фото) - изображение 4Футбольне свято на "Олімпійському" (+ Фото) - изображение 5

Футбольне свято на "Олімпійському" (+ Фото) - изображение 6Футбольне свято на "Олімпійському" (+ Фото) - изображение 7Футбольне свято на "Олімпійському" (+ Фото) - изображение 8Футбольне свято на "Олімпійському" (+ Фото) - изображение 9Футбольне свято на "Олімпійському" (+ Фото) - изображение 10Футбольне свято на "Олімпійському" (+ Фото) - изображение 11 Футбольне свято на "Олімпійському" (+ Фото) - изображение 12Футбольне свято на "Олімпійському" (+ Фото) - изображение 13Футбольне свято на "Олімпійському" (+ Фото) - изображение 14Футбольне свято на "Олімпійському" (+ Фото) - изображение 15Футбольне свято на "Олімпійському" (+ Фото) - изображение 16Футбольне свято на "Олімпійському" (+ Фото) - изображение 17

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →