closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Демня" – переможець Меморіалу Юста-2019

"Демня" – переможець Меморіалу Юста-2019
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1528
0

У фінальному поєдинку на штучному полі стадіону імені Богдана Маркевича у Винниках підопічні Руслана Брунця проявили бійцівський характер, здолавши минулорічного володаря цього трофею – "Юність" із Верхньої Білки.

СКК "Демня" – "Юність" (Верхня Білка) 3:1

Голи: Гудима (38; 39); Лашин (69) – Каваців (37)

"Демня": Лазарський Назарій, Павлюх Іван, Гусак Мирослав, Багдай Роман (Самолюк Ростислав, 90+6), Шандра Олег (Войтович Юрій, 51), Гірський Степан, Лашин Олег (Писько Ярослав, 76; Гусар Андрій, 90+4), Петрівський Тарас, Зубар Святослав, Гудима Володимир (Демків Тарас, 73; Білий Олег, 90+5)

"Юність": Жук Андрій, Гаврушко Іван (Занько Максим, 76), Бойко Роман (Адам Богдан, 73), Каваців Ярема, Богданов Микола, Федорів Володимир, Курилишин Андрій (Смолинець Павло, 83), Музика Юрій (Панасюк Олег, 46), Омельченко Олексій, Дмитрух Віталій, Шептицький Олег (Деревльов Костянтин, 90)

Вилучення: Брунець Руслан (60, агресивна поведінка); Гірський Степан (90+2, друге попередження)

Футболісти з Верхньої Білки активніше розпочали поєдинок і першими створили гострі моменти. Так, в одному з епізодів небезпечно після пасу новачка "Юності" Миколи Богданова головою пробив Олег Шептицький – м’яч пройшов поряд зі стійкою. Невдовзі капітан "білок" Юрій Музика промчав лівим флангом і віддав передачу Володимиру Федоріву, котрий пробив у дотик – Назар Лазарський зробив ефектний сейв, у котячому стрибку перевівши шкіряного на кутовий.

На 37-ій хвилині старання номінальних гостей дали плоди. Після подачі зі штрафного досвідчений Ярема Каваців головою поцілив у поперечину, кулястий одразу відскочив до нього, і він добив його в сітку, відкривши рахунок – 0:1. Але замість того, щоби розвинути власний успіх, "білки" розслабилися, і суперник їх за це жорстко покарав.

Розлючені футболісти Демні зібрали волю в кулак, розвели м’яч із центра поля і… миттєво відновили рівновагу. Колишній гравець львівських "Карпат" Володимир Гудима після скидки Степана Гірського з лінії штрафної площі відправив сферу в дальній кут воріт – 1:1. А за мить демнянці скористалися втратою м’яча суперника і провели результативну атаку лівим флангом. Гудима отримав пас від Святослава Зубра й оформив дубль, забивши з меж карного майданчика – 2:1!

Читайте також: СКК "Демня": склад команди

Такий розвиток подій психологічно надламав футболістів "Юності", які, попри настанови тренера Богдана Костика в перерві поєдинку, невиразно провели другу половину зустрічі. А хлопці з Демні, відчувши запах крові, побігли добивати опонентів. Андрій Жук перевів кулястого на кутовий після удару Зубара.

Голом міг відзначитися і тренер-гравець колективу з Миколаївського району Юрій Войтович, який вийшов на заміну, непогано вистреливши здалеку, однак м'яч після його удару просвистів над "дев'яткою". До слова, він зіграв у всіх 20-ти розіграшах Меморіалу Ернеста Юста.

На 68-ій хвилині Олег Лашин поставив масну крапку, з меж штрафної площі замкнувши в дотик передачу невтомного героя фінального матчу Володимира Гудими, котрий підхопив шкіряного після помилки опонента. До слова, перед цим арбітр матчу Степан Лапко вилучив із технічної зони наставника демнянців Руслана Брунця за активні суперечки з рефері.

Після гри в розмові з інформаційним центром Федерації футболу Львівської області він зазначив, що намагався довести арбітру, що суперник не за правилами зіграв проти футболіста його команди й мав отримувати повторне попередження. Внаслідок затримки часу через цей інцидент арбітр змушений був компенсувати у другій половині зустрічі 7 хвилин. На 90+2-ій із них номінальні гості залишилися в меншості – другу жовту картку отримав Степан Гірський.

Читайте також: "Юність" (Верхня Білка): склад команди

Але це не завадило футболістам із Демні довести справу до цілком заслуженої підсумкової перемоги – 3:1. У четвертому для себе фіналі традиційного турніру пам’яті видатного наставника львівських "Карпат" Ернеста Юста спортивно-культурний клуб "Демня" вперше виборов кубок і золоті медалі, які їм, як і нагороди фіналісту, вручив перший заступник Голови Федерації футболу Львівської області Ярослав Грисьо.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →