closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області: контури сезону - 2019

Чемпіонат Львівської області: контури сезону - 2019
Изменить размер a+ a-
756
0

Виконавчий комітет Федерації футболу Львівської області затвердив на засіданні під керівництвом голови ФФЛ Олександра Шевченка структуру та формат обласних змагань сезону 2019-го року.

Чемпіонат Львівської області з футболу серед команд Прем'єр-ліги проходитиме у два кола за системою прийом-виїзд. Заплановано склад учасників 14 дорослих і юнацьких команд.

Змагання Львівської області з футболу серед команд Першої ліги проходитиме у два кола за системою прийом-виїзд. Склад учасників 14 дорослих і юнацьких команд.

Першість Львівської області з футболу серед команд Другої ліги проходитиме у два кола за системою прийом-виїзд. Склад учасників 14 дорослих і юнацьких команд (цього року було дві окремі групи, сформовані за територіальним принципом).

Чемпіонат Львівської області з футболу серед команд Третьої ліги проходитиме у два етапи. На першому етапі команди, відповідно до територіального принципу, розділені на групи А і Б по 12-14 дорослих команд. Матчі відбуватимуться у два кола за системою прийом-виїзд.

За підсумками першого етапу, залежно від зайнятих місць у турнірній таблиці, дорослі команди проведуть по 2 стикові матчі на своєму полі та на полі суперника: команди, які посядуть перші місця у підгрупах А і Б, змагатимуться між собою для визначення переможця Третьої ліги, а команди, які посядуть другі місця у підгрупах А і Б, змагатимуться між собою за підсумкове 3-тє місце Третьої ліги Львівщини.

Члени виконкому затвердили розмір заявкового внеску футбольних клубів за участь у змаганнях із футболу на сезон 2019-го року: серед команд Прем'єр-ліги Львівської області – 20 тисяч гривень, Першої ліги – 15 тисяч гривень.

Окрім цього, затверджено звіт комітету проведення змагань ФФЛ про проведену у 2018-му році роботу та результати обласних змагань цьогорічного сезону, зміни та доповнення до Регламенту обласних змагань, план-календар спортивно-масових заходів із футболу на наступний рік, а також інформацію про підготовку до чергової конференції Федерації футболу Львівської області, що відбудеться у вівторок, 11-го грудня.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →