closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Визначилися учасники Меморіалу Кирсанова-2021

Визначилися учасники Меморіалу Кирсанова-2021
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
383
0

Сьогодні в офісі Київської обласної асоціації футболу сформовано попередні групи представницького традиційного турніру.

Вісімнадцять аматорських команд заявилися на двадцять третій сезон Меморіалу Кирсанова. Вони розподілені на три рівнозначні групи, одноколові змагання в яких пройдуть за класичною формулою "кожний зіграє з кожним".

Групу "А" сформували: Денгофф (Денихівка), Межигір’я (Нові Петрівці), Юніор (Макарів), Вертикаль-Обухів (Обухів), Будівельник (Лисичанськ Луганської області) та Полісся-2 (Ставки Житомирської області), — повідомляє Комітет проведення змагань Київської обласної асоціації футболу.

До групи "Б" увійшли: Лівий Берег (Київ), Дружба (Мирівка), Полісся (Ставки Житомирської області), Городок-1998 (Васильків), Кудрівка (Ірпінь) та Вікторія (Київ).

А склад групи "В" має такий вигляд: Джуніорс (Шпитьки), Колос (Пустоварівка), Єдність (Київ), Нива (Бузова), Меркурій-КНТЕУ (Київ) і КОДЮСШ-U17 (Щасливе).

Матчі в групах відбуватимуться по суботах і неділях. Учасниками стикового раунду стануть переможці груп і найкраща команда з тих, що фінішують другими.

Старт Меморіалу Кирсанова – 6 березня, фініш – 27-го. Матчі пройдуть у Бузовій, Вишневому, Лютежі, на базі ФК Колос і на столичних стадіонах Єдність та Лівий Берег.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →